Nå skal jeg gjøre noe jeg ikke ofte har gjort.......

.......Poste et blogginnlegg.

Vet egentlig ikke hvor lenge siden det er jeg?

Og vet egentlig ikke hvorfor jeg plustelig skriver nå, men fikk litt lyst å titte frem igjen. Hadde egentlig tenkt å bare la denne bloggen seile sin egen sjø, men her er jeg visstnok igjen!

Intet spesielt nytt har skjedd i grunn, har bare ikke hatt interesse av å blogge. Mye mer interessant å se på andre blogger, vettu hehe :)

Det er en deilig tid nå dere. Jeg bare elsker elsker elsker julen og spesielt adventstiden. Overalt hvor jeg befinner meg er det koselig føler jeg. Det er julelys i gatene, nisser i butikkvindu, pyntede hjem, julemusikk på radio, snø ute, adventslys. Koseligste tiden på året, synes ikke dere? :)

                                                                     

                                                                                        

   I dag har jeg hatt fri, og har kost meg på kjøkkenet helt siden jeg sto opp!

   Det ble tre nye sorter i boks til jul!

 

Sara Berhardt, peanut&sjokolade fudge og kransekaketopper <3

 Pynten oppå Sara'n er faktisk spiselig!

Jeg elsker å stå på kjøkkenet å bake når jeg har tid, men før har jeg måttet lage så små posjoner av alt siden vi kun hadde fryseskuffer under kjøleskapet. Den fyller ikke mye.

Har ønsket meg fryser lenge, og forleden her kom jeg hjem fra seinvakt å fikk meg en stor overaskelse. Nemlig et stort og flott fryseskap som min mann hadde kjøpt <3

Så, nå har jeg gladelig fryst ned disse! Stas :)
 

Gleder meg til å servere småkakene :)

 

 

 

En fantastisk fin solnedgang streifet meg fra kjøkkenet i dag når jeg var ferdig med alt (blir jo mørkt så fort), og måtte fange den på kamera. Vinteren er så flott <3

 

 Ønsker alle en fin natt - fruen her skal også køye nå! Huff, jeg snur fort om døgnet etter en fridag. Er så deilig å sitte litt oppe synes jeg ;)

På gjensyn :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits