Interiørblogger og jakten på et bilde!

Jeg er av den typen som ikke får fred før jeg er fornøyd.

Og denne gangen er det tomrommet over sjenken vår på stua som går å gnager på meg ;)

Har i mellomtiden plassert et  orginalt og antikk bilde der frem til jeg finner et stort et å henge opp.

Dette bildet kjøpte jeg på etsy.com av en dansk dame. Dette nettstedet er det samme som epla.no om noen vet hva det er (Forskjellen er at etsy er internasjonalt og epla er Norsk :) Det er rett og slett litt som ebay. Privat personer som selger ting de har laget o.l

Jeg falt pladask for dette bildet.


Og dette er historien bak det:

"I found this at a Danish flea market. The lady I got it from told me, that she got it from her great grandmothers house, and that it dates at least back to the 1920s. It is rather big and would be perfect in a frame or hanged at the wall just as is. The picture itself is attached on brown hardboard, so it is ready to hang on your wall! It is torn at places, which is shown at the pictures.It looks like something, that could have been in a church, before it came into personal use." 

Skjørt, vakkert og levende....

 

Jeg skal uansett finne en bedre plass til det. En vegg som ikke er så stor hvor det kan henge. Men over denne sjenken vil jeg ha et større bilde.

Det er så fryktelig tomt på veggen (før sto det en seksjon der som er flyttet nede.) Jeg hadde lyst på vegglysestaker på hver side, men de jeg ønsket meg var ute av produksjon, og jeg finner ingen jeg synes passer inn. Men det jeg har hatt mest lyst til er å ha et stort gammelt bilde med brun ramme rundt. Jeg hadde valgt det fremfor vegglysestaker om jeg fant et. Men det er ikke enkelt gitt ;) Og det kan ikke være hvilket som helst bilde..

Det er vel slike bilder man finner på auksjoner og loppiser. Noe det har vært lite av her omkring en stund. Er sikkert en dødtid mellom jul og en god stund over nyttår. Satser på at det dukker opp noe spennede auksjoner å dra på snart! :) Vi bruker å dra på auksjon her på bygda vi bor i. Funnet mange skatter her! :)


 Et lite spørsmål til slutt...Fikk en mail av Norske interiør blogger om at jeg ligger på deres side, og at jeg kunne feste denne knappen på bloggen min.

Men hvordan i all verden gjør jeg det da? Har skjønt det slik at det ikke er mange interiørblogger på blogg.no og at det er lurt å skifte plattform, men jeg er så dårlig på design og slik jeg, så har egentlig ikke orket bryet. Hva synes dere?

Er blogg.no en dårlig plass å være for interiørblogger? Og til dere som blogger her (vet dere er en del som blogger interiør) Hvordan fester jeg denne knappen på siden min?

Ha en fin tirsdag da folkens! 

Hejdå :)

3 kommentarer

Bibi Kvarsnes

22.01.2013 kl.18:23

prøv å gjøre det de sier.. du klarer det.. kan hende det er lønnsomt sjø...

superjanne

23.01.2013 kl.18:46

Hei!

ja de fleste bruker blogspot som blogger interiør, jeg bruker Wordpress, går helt fint det. Synes blogspot ble "rotete" og ikke så pent. jeg aner ikke hvordan du orden knappen på siden din siden du bruker blogg.no som jeg personlig synes er veldig "fjortis" å bruke :)

du kan oprette en blogg på blogspot og importere alle dine innlegg dit. Det finnes verktøy og slikt for det. deretter lager du utseende slik du vil.

iom du ikke har egeteid domenet må du jo da gi beskjed til NIB at du har ny bloggadresse.

Du kan også ta kontakt på mail til meg om du ønsker hjelp. Jeg elsker lage blogger & hjemmesider.

chicamour

23.01.2013 kl.19:30

superjanne: Kjære deg! Tusen takk for at du tok deg tid til å svare meg! Jeg vil gjerne bytte bloggplattform. Har inntrykk av at det er her "fjortissene" er ja! :P Jeg vil gjerne bytte til wordpress hvis den er brukervennlig. Har prøvd blogspot en gang før, og skjønte ingenting av det faktisk. Synes som deg at det var rotete. Jeg vil veldig gjerne ha din hjelp! Dette blir spennede!! :) Håper jeg kan få overført innleggene mine! :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits