Gjesterom og bad...

Hei :)

Her er julen ryddet ut for leeengst og det ble en riktig så koselig feiring med hele familien samlet hjemme hos oss. Så dro vi til orkanger for å feire nyttårsaften! Koselig å gå inn in det nye året med våre nermeste :) Håper alle der ute har hatt en fin jul og har gått inn i det nye året med et smil? :) Jeg tror dette blir et knall år! :)

 

Tenkte å vise dere litt av badet nede samt av ene gjesterommet som har fått seg to nye (gamle) nattbord og to nattbordslamper! :)

Denne kommoden ble kjøpt for en femtilapp på et loppis! Sammen med et annet lite skap! Good deal, sant? :) Elsker denne grønnfargen og akter ikke å male over! ;)

MEN jeg har bestilt meg nye knotter. Kommer bilder når jeg får skrudd de på! Speilet over var det min far som fant på en butikk i Molde by. Det var nedsatt i pris og passet rett inn over kommoden! <3  Her nede er det som oftest mannen min som dusjer. Så han har sine toalettartikler her :P 

 Her er den andre kommoden :) Her oppbevarer jeg vaskemiddel og toalettruller.

 

 '

Jeg synes ikke noe om at vaskemaskinen og den store varmtvannstanken er så synlig, men vaskemaskinen skal innpå et vaskerom når vi har fått ordnet det, og varmtvannstanken skal vi prøve å få dekket til på et vis :)

 Dette badet er faktisk større enn det oppe, og dusjen er bedre ;) Så skjønner at min kjære oppholder seg mye her ;)

 

 

Her har det kommet to nattbord som var i samme stil som sengen som vi arvet fra svigers :) De er hakket for brede synes jeg, men skitt au.Det heklede teppet er også fra svigers. Faktisk  bestemor til sambo. Det har så sterk rosafarge at jeg får LITT vondt i øynene. Derfor svart/hvitt. Har lyst å bleke det så det enten får en finere rosafarge eller helt hvitt.

 Nattbordslampene er fra kremmerhuset :) Putene er hjemmehekla også fra sambo's bestemor :)

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, før det er natta her i hus!

Ønsker alle en fin kveld/natt! I morgen er det FREDAG! <3

 

På gjensyn :)

11 kommentarer

Lite hi

10.01.2013 kl.22:53

Så nydelig flott dere har det da! :-) Ser vi har lik lysestake - men jeg har nettopp malt min:-) Er et innlegg på bloggen min om du vil se den:-)

Veldig skjønn og sjarmerende Kommode:-) kjekt med slike kupp :-)

Ha en fin kveld,

Klemmer fra Lite hi

chicamour

10.01.2013 kl.22:56

Hei lite hi :) Tusen takk søte deg! Kan tro jeg allerede har vært inne å kikket å bloggen din! Er ofte innom deg! Kjempe flott blogg <3 Ha en fin kveld du også! .)

nattefr0st

10.01.2013 kl.23:04

Er en fryd å se, liker så godt hjemmet deres. Inspirasjon! :)

Og den kommoden på badet var et skikkelig kupp, så flott da!

chicamour

10.01.2013 kl.23:16

nattefr0st: Åh, tusen takk for såå koselig kommentar! Du er søt da :)
Liker kommodene kjempe godt selv :) Blir enda bedre med nye knotter tror jeg :)

ewymarie

10.01.2013 kl.23:37

Så fantastisk flotte funn den kommoden og nattbordene er : ) Herlig grønn farge ja.

Du, kunne du ikke bygge inn hjørnet det vaskemaskinen og berederen står- slik som et TV skap? Så er det ikke så synlig og dy kan dekorere og ha pynt på toppen?

chicamour

10.01.2013 kl.23:56

ewymarie: Tusen takk :) Du, det er nettopp det vi har tenkt. Blir kun for å dekke tanken, for vaskemaskinen skal i eget vaskerom :) Blir som et skap ja tenkte vi :))

bibibokami

11.01.2013 kl.09:52

enig med ewymarie her! Forøvrig så har pappa og æ sett de nye nattbordene og lampene i dag og vi får bare lyst å komme med en gang!! Veldig bra Tonje!! Digger begge deler:)) Vi synes at det er bra at nattbordene er så tett innpå. Flott å se på og praktisk for de som overnatter og vil legge fra seg briller og lesestoff. :))))

chicamour

11.01.2013 kl.12:46

bibibokami: Tusen takk! :) Gjesterommet er deres mamma <3

iidakm

11.01.2013 kl.13:07

For et nydelig hjem du har :) Den kommoden var helt nydelig den også! Elsker fargen :) God helg! :)

chicamour

11.01.2013 kl.13:09

iidakm: Hjertelig takk <3 God helg! <3

Bibi Kvarsnes

12.01.2013 kl.11:25

åååå, så koselig sagt Tonje:)))

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits