Et ekstra kjøkken å sånn! ;)

Nå har freden (og fredagen) senket seg og det er varmt og godt i stuen. Varmt og lunt i lufta fra en lattermild og glad familie, gitarspill, nybakte pølsehorn, starinlys og fyr i ovnen. Gjensynsglede heter dette! :) Min kjære mor og far er på besøk fra orkanger og vi har hatt en fantastisk koselig ettermidag og kveld! :) Nå har alle gått i seng, men jeg sitter enda oppe. Tenkte å sitte litt å nyte stillheten samt vise dere noen bilder fra 1 etg. Mamma og pappa har fått det største gjesterommet nede. Der har jeg redd opp med nye sengeklær i mine svigerforeldres gamle dobbelseng. Bilder fra soverommene kommer i neste innlegg ;)

 

 


Jeg elsker denne trefjøla! Klarer du å lese teksten? Kanskje ikke helt den teksten jeg lever etter, men synes den var kul læll! ;)

 Gammelt og nytt blandes. Denne kista er fra 1800-tallet og klokka fra 2012. Dog er klokka likevel i god stil med kista synes jeg! :)

 

 

Dette er hvite roser jeg fikk av min kjære for over 2 år siden. De blir bare finere med årene. Men om de holder seg like lenge som kista er vel heller usannsynlig ;) 

 

 

 
Denne senga heter faktisk Tonje. Altså mitt navn :) Den fikk jeg av mamma og pappa i mine tidlige tenår. Jeg elsket denne senga og husket godt når pappa fortalte at denne sengen var lager spesielt til meg ;) Denne har stått nede på ene gjesterommet mens vi hadde leietakere. Og når vi satt inn trapp var det egentlig meningen å selge den, men det kom ikke på taaale :P  Det var jo nemlig ikke plass til den pga vi kjøpte større senger til gjesterommene, men jeg fant en finurlig liten krok jeg, og der skal den få stå ;) Mange venninner har ligget i skuffesengen under der! Gode minner, og dessuten synes jeg den er fin! :)  Å nå har vi ekstra sengeplasser å da! ;) 

 

 

 
Ja, det er er et kjøkken. Vi har jo som sagt hatt leietakere før, og det var egentlig meningen å fjerne kjøkkenet, men vi fant ut at det egentlig var greit å ha kjøkkenet en stund.

Vi haster ikke med å ha det vekk. Det er veldig greit om gubben f.eks skal ha guttekveld her nede og trenger en øl og bare henter den i kjøleskapet her. Og det er også kjekt å oppbevare kjøkkenredskaper osv! :) Meningen er å bruke kjøkkeninnredningen til vaskerommet etterhvert, men det tar vi etterhvert. Foreløpig er det greit at det bare står ;)

 

 

 Loppisfund! Elsker denne blåfargen :)

 

 

 
Kaffe og melboksene er fra auksjon fra bygda her. Elsker de og fikk de for en latterlig billig penge ;)

 

 

Kjekt å kunne oppbevare litt nips og krukker her nede..

Ikke alle som har to kjøkken da? Er jo litt deilig det, selv om det ikke er verdens beste løsning interiør og stil-messig.

Nå tror jeg at jeg skal tusle i senga jeg. Har vært to lange arbeidsuker uten fri, Men nå har jeg fri både i morgen og søndag. Tid for familietid og avslappning! :) <3

 

Ha en god kveld alle søte!! :) 

På gjensyn! :)

8 kommentarer

Det lille hi

26.10.2012 kl.23:51

Så koslig du hadde det hos deg! Masse fint!

nattefr0st

27.10.2012 kl.00:10

Høres ut som en koselig kveld. :) Sitter selv her i kalde Orkanger.. Hehe.

Og så flott hjem dere har! Falt virkelig for den gamle kista og senga Tonje. Herlig.

chicamour

27.10.2012 kl.00:13

Tusen takk "Det lille hi" :) Er du fra Orkanger du også "nattefrost"? Så gøy! :) Kjenner jeg deg også kanskje?

ewymarie

27.10.2012 kl.00:36

Så flott blogg du har. Jeg er og glad i interiør, så gleder meg til å følge bloggen din : )

28.10.2012 kl.09:15

Nydelig kiste du har.

Skal lese mer i bloggen din senere, så veldig fin ut.

Ha en flott søndag

chicamour

28.10.2012 kl.10:29

Tusen takk for koselig kommenarer ewymarie og anonym :P Kooselig!! :)

Mor Inger`s hus

28.10.2012 kl.23:28

For ei flott klokke, og den passer jo perfekt til kista. Og den trefjøla med de sannhetens ord som henger ved trappa, er jo helt knall.

Flott blogg du har :)

:) Inger

chicamour

30.10.2012 kl.12:05

Mor Inger`s hus: Tusen takk for fine ord! :) Jeg også elsker denne klokka altså! Den er knæsj! :P

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits