Favoritt lampe, flammebjørk og bokyhlle på badet! :P

Heisann! :)

I dette innlegget viser jeg badet vårt oppe og favorittlampe + favorittmøbel.

 Et lite bildedryss mao! :)

Grå-kroken min i stua oppe :)

 Elsker denne lampa <3 Jeg liker veldig godt den rustikke/industrielle stilen sammen med det romantiske. Jeg kan ikke ha det for romantisk, og ikke for industrielt, så jeg blander litt. Og grått er en farge jeg har hatt som favoritt lenge! :)

 

 


Mitt favorittmøbel i stua oppe! :) Flammebjørk fra tidlig 1900-tallet og fremdeles like vakker! Den har sjel! Har barskap og spisestue i samme serie. Kan legge ut bilder av det i et annet innlegg :)) 

 Fått flytta et skap innpå badet oppe siden vi har satt vaskemaskina nede på badet! (den skal etterhvert flyttes til vaskerommet, som ikke har blitt vaskerom enda :P) Fikk masse plass til vaskemiddel, toalettruller, håndkler, kremer etc! Hylle by hylle! Liker!

  Det er jo egentlig en bokylle som vi har hatt i gangen! Den er er også opprinnelig trehvit, men med litt hvitmaling blir det så fint så! ;) Synes denne er praktisk å ha på badet! :)

  

 


  

 

 

Og til slutt et bilde av våre to puser som ligger å koser seg på gangen :P (i senga til boffen Kaysa) :)

På gjensyn! :)

8 kommentarer

Så fint bad, og nydelig speil :)

fargeglad

25.10.2012 kl.10:45

Nydelig bad og mange fine detaljer :)

Bibi Kvarsnes

25.10.2012 kl.10:47

ååå, det kribler av forventning nå!! Vi gleder oss voldsomt til å beundre alt det nye:)))) Det ser så flott ut og dere er så flinke til å få til saker og ting. :))

chicamour

27.10.2012 kl.00:15

Tusen takk alle sammen <3

Laila

28.10.2012 kl.21:08

Heihei! Sjekket innom igjen for å se om den fine, grå lampen hadde dukket opp her - og det hadde den jo! Så stilig det ble :) Og så var det skikkelig kjekt å få to sånne sprudlende blide damer på besøk i butikken :) Lenge har jeg grublet på hva slags skap/hyller jeg skal ha på badet, her fikk jeg en supergod ide, frem med malepenslene igjen, hehe...

Nydelig interiør og god smak har du masse av, så her skal jeg stikke innom ofte og la meg inspirere :)))

chicamour

30.10.2012 kl.12:04

Laila: Hei! Så flott at du stakk innom! Er superfornøyd med lampa! Beklager at jeg ikke skrev butikken den kom fra, men husket ikke navnet??? Du hadde en kjempe fin blogg! Gleder meg til å følge deg! :) Så fint at du fikk en ide med bokylla! ;) Koselig!

Klem

Cathrine

10.11.2012 kl.21:10

Hei! Så fint speil i badehyllen! Hvor har du kjøpt det? :)

chicamour

14.11.2012 kl.19:10

Cathrine: Heisann :) Det var opprinnelig i messing. Men jeg har spraylakkert det :) Ble kjøpt på loppis :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits