Garasjen og orginal postkasse!

Heisann! :) Titter innom for å vise dere vår nye postkasse og ferdig garasje :)

Postkassen har en lokal bekjent laget for oss. Vi har kun malt den :)Den henger nå på garasjen! :) Veldig fornøyd! :)Synes det gjorde seg med en wallsticker på lokket :) Vi hadde masse hull i vår forrige postkasse, så all posten var jo alltid våt. Noe annet med ordentlig hjemmelaga trekasse ja :) Vi skal male sort nedi skrifta!

 

Sånn så det ut før vi hadde garasje....

 Og her er et vinterbilde med ferdig garasje! :) Vi har en hvit port (men den ses ikke på bilde) Skal sette inn vinduer på den etterhvert. 2.etg i garasjen blir et oppholdsrom/gjesterom med sofa, Tv, skap etc...Også blir det et oppbevaringsrom vedisden av :) Alt er isolert nede og alt av spotter/downlights er montert, men har igjen å isolere oppe og ordne til rommene der...Det er sånt som mannen i huset tar når han "føler for det" :P

Dette bilde tok jeg i ettermiddag! Nydelig solnedgang! :) Godt å ha en plass å parkere bilene...Slipper å skrape is! Nice!

 

Nå skal jeg se en bunch med frustrerte fruer - episoder! Hekta!

Håper alle har en fin kveld! :)

På gjensyn :)

4 kommentarer

Bibi Kvarsnes

02.02.2012 kl.17:36

grattis md nydelig postkasse!! Stig inviterte oss i juni på innvielsesfest, og vi kjæm gjerne vet du. Det har ingen betydning om ikke alt er ferdig i garasjen.. Bare vi får en seng og ei fillerye foran, så er vi fornøyde vi.

ChasingTheStars

23.02.2012 kl.01:01

pent :)

Bibi Kvarsnes

05.03.2012 kl.17:36

takk for koselig besøk begge to, og ikke minst Kaisa!! Ta en tur innom bloggen og se på bildene!!

Anette

12.03.2012 kl.09:43

Så fantastisk med garasje da :)

Og veldig koselig postkasse!

Ønsker deg en herlig ukestart ♥

Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)

Klem Anette

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits