Long time, no see! Oppdatering :)

Hei dere! Nå var det en stund siden ja. Vi har gått inn i ett nytt år og mye spennende ventes fremover :)

Jeg har b.l.a fått økt stillingsprosenten min og har endelig fått den prosenten jeg vil ha. 

Random bilde tatt fra når jeg jobbet på sykehjem for noen år siden :)


I helsevesenet vokser ikke jobber på trær. Og fast jobb er nermest umulig å få. Jeg har heldigvis vært heldig og fikk fast stilling i helsevesenet for 3 år siden. Og det som ufaglært. Da var stillingsprosenten min 42% - Noe som egentlig er ganske bra med tanke på at det var rene nattevakter som derfor gir en ok lønn. Nå etter 3 år har jeg nesten 80% fast og det er akkurat det jeg har ønsket. Jeg vil ha de resterende 20% fritt så jeg kan velge å ta på meg jobb eller ikke. Ekstravakter er det nok av nemlig ;) Jeg håper bare de nye arbeidsoppgaver som ligger fremfor meg vil passe meg og at jeg vil trives. Jeg har det siste året blitt "kastet" litt rundt omkring i kommunen da det har vært forandringer i jobben. Så ufrivillig har jeg måttet byttet arb.plass flere ganger. Nå håper jeg uroen er over og at jeg kan få begynne på blanke ark. Så hei nye utfordringer! Til høsten er jeg ferdig utdannet og det blir godt på mange måter! :) 

Det var litt om jobben....:)

 

Vi dro jo til kanariøyene 2.juledag. Det var en veldig flott tur!

Hotellet var utrolig flott. Men vi fikk desverre ikke badet i det hele tatt da det var overskyet hele uken vi var der + ganske lite varme.

Vakre strender...


Gode minner hos pannekakemannen :)På Lanzarote en dag å gikk strandpromenaden :)På fiskespa! :)På verdens beste italienske restaurant <3Pannekake til dessert ;)Vakker utsikt på biltur med leiebil siste dagen.

Saharasand. Utrolig deilig!!

Og stranden :)

Var en veldig fin tur, men brunfarge, nei det fikk vi ikke! :) Nå er overhode ikke det viktig for meg. Ei heller liker jeg noe særlig sterk varme, Men litt varmere kunne det jo vært. men hey - det var jo "vinter" der også :)

 

Ellers må jeg fortelle at jeg fikk Thailand-tur av min kjære i julegave og ble ekstremt glad for det! Så mens vi var i Spania, gikk vi faktisk å gledet oss til å dra til Thailand i mars :P

 

Uventet og veldig koselig å få en slik gave. Vi reiser den 31 mars. Jeg teller ned dagene!!! Om noen har tips og har vært i Thailand, så kom med det. Jeg vil høre alt! :)

 Her snakker vi uvitende turister på tur ;) Vi skal til krabi og har planer om å uforske mest mulig. Vi har kun 11 dager til rådighet så de skal brukes godt! :) Vel, egentlig har vi kun 9 dager til rådighet siden 2 døgn går i reising.

 

Så litt interiør - Dette er jo trossalt en interiørblogg. 

Det har ikke skjedd så store forandringer her hjemme...

Men legger du merke til at de rosa gardinene på kjøkkenet er vekk?
Ja, det stemmer. Rosa-perioden er over. Hva sa jeg? Jeg har slike perioder jeg! Frustrerende for en mann å leve med. Har jeg hørt. Kremt...


Det ble altså notre dame gardiner fra paradiset og teppe fra samme leverandør. Litt rosa interiør klamrer seg fast på bordet og i vinduskarmen. Om et par dager er vel de stakkars gjenstandene gjemt vekk også.Nå vil jeg ha grått, grått og atter grått!Så får vi se hvor lenge grå-manien lever?

Ønsker dere alle en fin uke. 

Skriver snart igjen :)

På gjensyn :)

10 kommentarer

ChasingTheStars

24.01.2012 kl.00:33

er det små kliper jeg ser på skapet ditt der

hvor er de kjøpt da mon tro,må ha slike eller i sølv til dåpen!

Tonje Kvarsnes

24.01.2012 kl.00:34

De hører ikke til skapet, men tavlen. Den tavlen er kjøpt på ergo :)

VIB3K3

24.01.2012 kl.16:28

Skjønner deg så godt det med jobben.. Jeg har også blitt "kastet" hit og dit i løpet av de 2 siste årene...Og jeg jobber med funksjonshemmede.. Og har en stilling på 85,7% som jeg stor trives med. Hadde 100% vikariat i et år. og jeg ble helt ødelagt av det.. så jeg også håper ting roer seg ned litt ;)

Klem.

Tonje Kvarsnes

24.01.2012 kl.16:35

Ja, vi er mange som har vært i den situasjonen. Kjempe heldig som har fått fast jobb. Jobber også med b.l.a funksjonshemmede. Givende jobb da! koselig at du stakk innom :) Klem

Bibi Kvarsnes

25.01.2012 kl.13:55

Takk for fine bilder Tonje! Jeg må inrømme at jeg foretrekker "grå-perioden" fremfor den "rosabølgen". Forresten, har du tegnet den lille jenta selv? Husk å holde meg oppdatert når du begynner i "ny-jobben". Vi har vært i Trondheim med farfar i dag også. Selvfølgelig på "Karl-Johan puben" etterpå. Det var en fin formiddag!!:))

chicamour

25.01.2012 kl.16:48

Mammamiii: Foretrekker den grå jeg også, nå som jeg er i den! Høhø :) Har ikke tegnet noe som helst nei :) google.com dette! :) Koselig at dere har kost dere!! KLEM

Monica M.

27.01.2012 kl.22:12

Hei...!!!! Så GODT å se at du er tilbake...!!! :o) Nå begynte jeg å lure på om noe alvorlig var skjedd...

Grattis med større jobb%. Det kan se ut som om du jobber en plass hvor jeg óg har jobbet.

Jeg likte innlegget ditt; husker ikke helt hva det het. Men du skrev om tankene dine, personlige ting osv. Vil bare si at jeg kjenner meg VEEEELDIG(dessverre... :o( ) igjen der. Så lykke til videre!! :o)

Tonje Kvarsnes

27.01.2012 kl.22:16

heisann! Så hyggelig kommentar og kjekt å høre at du "følger med" bloggen min! Hihi :) Hvor har du jobbet da og har vi møttes før? Klem

Monica M.

27.01.2012 kl.23:07

Jeg jobba på Bergmo i andre etg. Men det er så langt tilbake som til '02. Men har jobba på St. Olavs.

Tonje Kvarsnes

28.01.2012 kl.00:37

Åja! Ja, jeg har jobbet på bergmo :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits