Julepynt og vintervakkert....

Ikke alt er pyntet her til jul...F.eks kjøkkenet vårt...Julestjerna i vindu er på plass, men melkespannet med hvite blomster og de rosa liftgardinene minner vel ikke mye om jul?Ikke all plass det passer med røde innslag...men telysholderne står fremme bare en gang i året ;)

og eskene rommer julegodt ;)

 Her har jeg hengt noen røde sopper (kjøpt på ICAmaxi )

 Litt "julete" de da :)Bittelitt...Og en jul uten mandler, er ingen jul :)De kvernet jeg dog opp i dag, og lagde vaffler av melet :) Nam!Uansett - Det er ikke  veldig mye som minner om jul på kjøkkenet....Heller ikke på spisebordet her hvor dere ser grønne planter og blomsterduk ;)

Men på stua derimot.....

 

 Litt mer jul...

 ........og mer julestemning ble det med SNØ! :) Synes det er koselig når snøen faller så tett innpå julen. Det er helt lov det! :)

 

I dag har vi tent det tredje lys og nå kjenner jeg virkelig at jeg begynner å glede meg til familien min kommer hit i jula. Ikke minst å reise til varmere strøk....:)

Men for nå nyter jeg bare vinteren her og synes den er utrolig vakker....

 

Ønsker dere alle en flott førjulstid!

Klem fra meg :) ♥♥♥

6 kommentarer

siljekrosby

11.12.2011 kl.21:34

Så mye fin julepynt :) !

11.12.2011 kl.23:09

Du hadde en utrolig fin hårfarge! Veldig fint hus også. Ta bilde fra utsiden også da. Julestjerne fra utsiden for eksempel :)

Tonje Kvarsnes

11.12.2011 kl.23:11

Tusen takk skal dere ha :) Kanskje utebilder på neste innlegg! :) :)

Natalie

12.12.2011 kl.01:52

Koselig du har fått det:) Lite jul hos me i Trondheim, da all julepynten ligg på Skåla.. litt har i iallefall fått opp, vi har samme stjerne i vinduet ;)

Tonje Kvarsnes

12.12.2011 kl.15:39

Takk Natalie <3 Finfin stjerne det :)

Tor

14.12.2011 kl.02:29

Flotte bilder du har! Gratulerer så mye med lys i den fine garasjen, ble flott ja :-)

Klæm fra pappa

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits