Hjemmelaga smash og valnøttmarsipan! :)

Smash og marsipan er det beste jeg vet. Og på lavakrbo er nok også det noe av det verste du kan spise i.o.m at det er fullt av sukker i. Men Tonje godtar ikke dette og eksperementerer på kjøkkenet for å lage erstattninger hun kan frotse i! :) Noen ganger vellykket, andre ganger misslykket...

Så en oppskrift her om dagen på valnøttmarsipan "fristendelavkarbo", og jeg fikk vann i munnen altså! Så da var det bare å dra på butikken å kjøpe valnøtter!

 

Elsker valnøttmarsipan! Har laget vanlig marsipan også, men denne synes jeg var bedre! Jeg skal dog dyppe de hele i sjokolade i morgen. Ble ikke søte.:)

 

 

Også var det smashen da! Baconcrisp er jo lov på lavkarbo, og sukkerfri sjokolade finnes jo overalt. Så jeg tenkte å prøve å dyppe baconcrispen i min favoritt sjokolade og bare se om det kunne minne litt om smash... 

Smeltet sjokoladen :)

 

 

Hadde bare på et sjokoladelag på ene siden for å bevare saltsmaken!Satt herlighetene inn i kjøleskapet i en time...
Og vips! perfekt lørdagskos!

Smashen ble knallgod og mannen er storfornøyd!

Nå skal jeg hive i meg en godbit til også blir det strax jobb!

 

God helg! ;)

 

6 kommentarer

Marthe

05.12.2011 kl.00:44

hvor kjøper du den sjokoladen der ? er den dyr, og hvor mange karbohydrater er det per 100 gram? :) dette så jo kjempegodt ut !

Nina Samuelsen

05.12.2011 kl.02:21

E d mange igjen t tirsdag da??

;)

chicamour

06.12.2011 kl.18:32

Marthe:

Den der kjøpte jeg på ICA maxi :) Husker ikke karboinnholdet. Er ikke så dyr, men dyr nok :P

Tonje Kvarsnes

06.12.2011 kl.18:33

Nina : Hva tror du??

Bibi Kvarsnes

07.12.2011 kl.23:20

du Tonje, du Tonje. Du er og forblir en slikkemunn som dine foreldre. He he. Må gi deg skryt for din oppfinnsomhet...Her i huset i har jeg kuttet ut poteter, pasta og ris, og sukker i en del kaker. Jeg bruker bare sukkererstatning I BAKSTEN og ellers går det en del fløte til grønsakstuinger. Ellers er det en del gode wok og vi unner oss en vanlig sjokolade når det er helg.

karoline

12.12.2011 kl.13:24

Det så utrolig godt ut !

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits