Stikker meg frem i avisa ;) Boligtema!

Hei dere. Vært noen travle dager så har ikke engang sett selv i avisa, men min kjære kopierte reportasje så jeg fikk se! Så jeg tenkte bare å titte innom å vise dere! :)

 

Boligtema denne måneden i romsdals budstikke var wallstickers, evnt. veggord på Norsk! :)

Ser vel kanskje ikke helt hva som står, men for spesielt interesserte (som mamma og pappa) hehe, kan dere lagre bilde på egen PC. Da kan dere zoome inn vettu :) Det barnerommet med blomster o.l er ikke tatt fra vårt hjem forresten. Merkelig at de ikke skrev det :P Helt forferdelig bilde av meg synes jeg, men det er sånt man bare må la vær å bry seg om tror jeg, ellers blir man jo gal :P

Er heldigvis 6 kg minus nå siden dette bildet ble tatt :PJeg har tent lys på peishylla! Er forelsket i denne gipspynten fra Nina i paradiset. Den er fra fantastiske Jeanne'd ark living.
Nå fyker jeg på jobb en tur igjen jeg! Det er orkan her nå og jeg må si at jeg smågruer meg til å kjøre. Er jo redd jeg flyger av veien! Hehe

God helg! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits