Nå har vi vaska gølve....

Har vel ikke akkurat vaska gølvet, men støvsuget har jeg! Og pynta litt til jul! :)

Ja så ble det jammen meg kamera på meg også gitt! Fikk et Canon kamera av beste sort av min kjære!! Vi som ikke skulle gi gaver da pga turen til syden i jula...Men jeg ble jo kjempe glad da! :) Bursdagen min og 1. søndag i advent ble feiret hjemme ått ho mor å'n far på Orkanger! Svigers ble også med oss! Ja, også boffen sa selvsagt! Det var så koselig. Og mange flotte gaver fikk jeg! :) Kake rørte jeg ikke da jeg fremdeles er beinhard på lavkarbo'n! Hurra for meg som klarer å stå imot!

Jeg har tatt litt advent/jule bilder jeg! Synes det er koselig å pynte til jul. Men noe voldsomt blir det aldri med meg, da jeg ikke orker å investere i masse julepynt som bare skal stå fremme noen uker...Men litt må man jo ha! :)

 

Hylla over TV'n....Her vil jeg ikke ha noe innslag av rødt og andre farger. Denne kroken liker jeg lys....

 Julekalender som vi kjøpte på princess i fjor. Jeg og Stig fant ut at vi skulle ha flaxlodd istede for godteri etc. Vi har jo ikke barn, men julekalender er jo gøy uansett. Å tenk om vi hadde vunnet en million da? :) I fjor tror jeg vi vant tilbake ca summen vi betalte for loddene :) Kanskje vi har like mye/mer flax i år? :)
Stua. Kjøpte to kjempe fine putetrekk av Nina i "paradiset hage og interiør" i dag. De passet godt inn i julen synes jeg :)

Rød duk fra GreenGate, sopp fra Nina i paradiset, div lysholdere fra Lisbeth Dahl og adventlys fra Ica maxi ;)

   

  

 Pynt i stuevindu må vi ha :) Denne pyntinga er det mannen som står for! Mer "julete" person skal du lete lenge etter.

Han insisterer også på å ha gyselige fargesprakende julehus, nisser og andre juleting stående hele julen.

Jeg pines! Det får dere ikke se. Enda....

 

 Fake roser ja ;) Alle levende planter, dør når de kommer inn hit så....

 

 Denne julestjernen var jammen ikke lett å finne. Stig hadde nemlig fått for seg akkurat hvordan stjerne han skulle ha. Og vi kjørte innom 5 butikker på Orkanger for å finne den. Omsider fant han den på Coop Extra bygg. Det var utstillingen, men det brydde ikke han seg om. Han insisterte på å få kjøpe den...Gla jeg satt i bilen for å si det sånn! Hehe...Billig var den heller ikke....Men jeg har vel ikke noe jeg skulle sagt som shopper interiør hele året? P.s Hvis du ser nøye etter kan du skimte busken i hagen med fullt av julelys! ;)

 

 


Denne fine esken fikk jeg av min svigermor! Hun er så flink med håndarbeid og har brukt mine favorittservietter både på denne esken og på lys som jeg også fikk i helgen! :) 

 Jeg oppbevarer telys i den! :)

 

 


Se så fine lys hun lager! :)

 
Og den øverste esken har hun også laget! :)

 

 


Og disse! :)

 

Fikk gamle orginale franske postkort fra pappa i helgen! Han husker alltid på å dra innom en nydelig antikkbutikk i Belgia når han er der. Der sitter han lenge å blar igjennom kort og velger de fineste som han vet jeg liker! Pappa <3

Jeg har fri i kveld og det er jammen meg godt - etter nattevakt og prøve på skolen! Kvelden nytes med søppelTV, fyr i peisen, tente lys, sjokoladekrem og pepsi max! Nemlig! :)

 

Ha en fortreffelig aften dere! :)

4 kommentarer

vaniljeogpepper

30.11.2011 kl.00:47

Så koslig å fint det var hos dere..å veldig flott med historier bak ting og tang!!!Ekstra kult var det med julekalenderen,selv om der ikke er barn:))

chicamour

30.11.2011 kl.00:54

vaniljeogpepper: Tusen takk for hyggelig kommentar :) Liker kalenderen ja! :)

Kijo

30.11.2011 kl.22:37

Ey! kjentfolk:D

chicamour

01.12.2011 kl.11:11

Kijo:

Javisst :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits