Ønskeliste til JUL! :)

Hei i kvelden!

Akkurat kommet hjem fra en veldig hyggelig jentekveld! Så trivelig å treffes iblandt å bare skravle! :) Sitter nuh å ser på søppelTV-opptak  og fikk med meg en reklame om speilreflekskamera i pausen! Begynte da å tenke på noen ting jeg ønsker meg, og tenkte å lage en aldri så liten ønskeliste! Knis! :)

Man kan jo alltids håpe da? ;) Kanskje julenissen er snill med meg i år?? :)

 

Dette nydelige teppet fikk jeg først øye på hos en venninne og fallt pladask. Når jeg attpåtil fikk vite at det ble solgt til en hyggelig pris på ellos.no ble jeg enda mer forelsket! Dette er akkurat et slikt teppe jeg har sett etter. Siden vi har dyr som røyter verre enn 10 langhåra hunder tilsammen, kan vi ikke ha et lyst teppe og ikke ett som det setter seg fort hår i. Det må ha stivt stoff så det lett kan støvsuges og vaskes. Ikke skal det være for mørkt, og ikke for lyst, men litt ugjevnt broderi så hår ikke er alt for synlig. Dette teppet passer midt i blinken og er fint!

 


Ingen overaskelse akkurat at jeg ønsker meg speilrefleks eller??Disse liftgardiner til stua! Er så fine og bildet er lånt av paradiset hage og interiør!Disse liftgardiner til kjøkkenet!  (ja må da bytte iblandt?) Hehe! Bilde er også fra paradiset! :)

 


Inneforstått med det at jeg simpelten ha ny mobil. Min gamle har sett sine siste dager og er klar for graven!

Må vel bare lære meg disse touch telefonene da? :)
Lyse striper! Ja, jeg klarer ikke å ha det helt mørkt!

Her er det kanskje for lyst. Rett før jeg farget det, men vil ha en mellomting av dette og dette helt mørke jeg har nå...

Dårlig bilde. tatt med mobilcam, men man ser jo hvor mørkt det er...

Noe ala dette hadde vært fint:

Jeg ha noen striper for å få litt spill i håret! Dessuten er jeg aldri hos frisør. Husker ikke sist engang. Så det hadde gjort seg ja! :)


Hvem vil vel ikke ha en deilig massasje/spa behandling? Det ønsker jeg meg hvertfall! :) Beste jeg vet! velvære <3

Dette er jo relativt dyre ting, så egentlig er dette bare en ønskeliste til meg selv når jeg får råd selv til å kjøpe det! Er jo kjekt å ha noe å se frem til! :)

Kommer ikke på noe mer i farten! Håper sambo leser dette blogginnlegget! Kremt kremt!! :)

Neida, vet du at vi har sagt til hverandre at julegavene og min bursdagsgave (har bursdag på søndag) skal være bare noe bittelite i år -

 

siden vi reiser til hit  25 desember og har brukt en del penger på den turen! (er svindyrt å reise i romjulen) Det blir vår julegave til hverandre i år! :)

 

Corralejo på Fuertueventura er kjent for å ha noen av verdens fineste strender! Er det rart jeg hopper i været bare jeg tenker på denne turen??? :)

Gleder meg ufattelig mye! Kan nesten ikke vente! Like mye gleder jeg meg til min familie kommer hit for å feire jul med oss og sambo's familie! Kunne ikke ønsket meg mer! Julen handler om familie!

 

Nei, nå skal jeg fortsette å glane på søppelet mitt og vil med det ønske alle der ute en fantastisk natt!

 

På gjensyn! :)


 

4 kommentarer

senoritaen

24.11.2011 kl.02:04

Julegavene begynner jeg å tenke på og :-) Greit å planlegge litt..hihi

Natalie

24.11.2011 kl.02:15

Fine ønska du har :) ønske me også ny telefon...men tror i kan se lenge etter den:) Heldigris som ska på tur!!! :) Ooooog..du og ta søppeltv'et ditt ;P hehe

chicamour

24.11.2011 kl.02:18

senoritaen:

Ja :) jeg er allerde ferdig med de fleste julegaver. var det i september jeg1 Haha! greit å planlegge ønskene sine også da :P

chicamour

24.11.2011 kl.02:19

Natalie: Kordan telefon vil du ha da Natalie? Vet ikke hvordan en jeg ønsker meg jeg... Søppeltv er DIGG! Hoho! :) hvor har din blogg blitt av forresten?

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits