Soverommet vårt!

Er det noe som er positivt med å være syk, må det være at man plutselig får maaasse tid til overs! Perfekt bloggetid!

(P.s skulle egentlig ha venninnekveld nå - med mat & vin, latter, pakkelek og morsomme samtaler)

Kjedelig å gå glipp av det! 

Jaja - Sånn er det! 


Jeg er fortiden kortvarig gressenke, da mannen har dratt utenbys på jobb, Men rakk å knabbe Iphonen hans å knipse noen bilder før han dro  :) Så som du ser er ikke bildekvaliteten av den beste...Dessuten er bildene tatt i går kveld.Denne sengekappen (som det opprinnelig er) ble kjøpt på Ullared i sommer! Jeg bruker det til sengeteppe jeg :)

(Ser det lå kjempe skjevt nå! Man ser sånne ting etter man har postet bildene! Jaja - Who cares?)Sengen er ikke vanligvis oppredd hver dag og putene pynter jeg bare med en gang i blandt. ;)Kommet en anelse rosa på soverommet også nå ;) (psst. ikke si det til sambo)I svart/hvitt for rosahaterene ;)

 Elsker denne greengate vekkerklokka. Den blir ikke brukt (Den har en forferdelig irriterende vekkelyd) Så bruker heller mobilen ;) Men fin til pynt er den jo :)

 

Liker så godt dette bildet fra paradiset hage og interiør! :) 

 Min side av sengen som kanskje er litt mer romantisk enn min kjære's  ;)

  Men den blogger vi ikke om ;)

 

Nå skal jeg fortsette med det jeg har gjort i hele går og i hele dag - Nemlig ligge på sofaen å knaske fiskermann!

Kjempe gøy!............. (evnt. ikke)

Ha en fin kveld! ;)

På gjensyn ;)

 

2 kommentarer

Siv-Inger

17.11.2011 kl.00:13

Åhhh.. jeg forelsket meg i den vekkeklokken! :-) Pent soverom dere har fått til. Jeg er på leting etter Wallart til soverommet vårt også. Har ikke funnet noe jeg har falt for enda. Deres var veldig fin. Et av de fineste versene i Bibelen synes jeg!

Tonje Kvarsnes

17.11.2011 kl.00:32

Tusen takk :) Ja elsker den vekkeklokka :) Jeg synes dette er det fineste bibelverset, derfor synes jeg det skulle stå over senga :) Håper dere finner ett som dere elsker!! :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits