Mat for mons!

Hellu! Tenkte å blogge litt om mat i kveld! ;) 

Etter vi begynte på lavkarbo har jeg måttet eksperimentere litt og det synes jeg er kjempe gøy! :)

På bursdagen til min kjære lagde jeg søte fristelser for oss som ikke kan spise slikkerier med sukker i. Det funket fint det :)

Sjokoladefromasj! Det er min absolutt favoritt av all søtmat! Den er luftig, smakfull og smelter på tunga. Og med en real dæsj krem oppå blir det hele en fullkommen dessert, med minimalt av karbs.Oppskriften er herfra ! Til og med de som ikke går på lavkarbo elsker denne og foretrekker den over andre fristelser. Hvertfall etter min erfaring. Denne spiste også jeg når jeg ikke gikk på lavkarbo ;)

 

muffins av knust atkins sjokolade (smaker som snickers) og browniemix kjøpt på nett. Lavkarbo selfølgelig.

Kaken er ikke lavkarbo. Kan ikke prække på gjestene lavkarbo ;) De kan jo risikere å komme i ketose! (maximal forbrenning) Høhø! Pssst. Kaken var den som ble spist minst av. Neste gang lager jeg alt lavkarbo!! ;)


Cupcakes'ene var kjempe gode og jeg har sikkret meg en bunt i frysern ;)Silikonformer er genialt! Kjøpt på ebay :)

I dag lagde jeg konfektkuler.Enkel masse egentlig som jeg kom frem til selv i dag. Litt smør, litt kokosaolje, hasselnøtter og mandler, kakao, sukrinmelis, kokos og knust atkinsbar ;)

Putta i fryser'n en halvtime :)


Å hva med å rulle dem i kokos?

Mmmm :)

Hvem har sagt at man ikke kan spise søtt på lavkarbo?

Pizza har vi til helgekos og her også går det fint ann å gjøre den på lavkarbovis :)

Vi hadde kjøpt en ferdig "mel"-blanding fra lavkarbohuset.no. Den smakte kjempe godt. Og når det gjelder fyllet finnes det egentlig ingen begrensninger ;)

Toppet med bacon, karbonadedeig, løk og masse masse ost :)

 

Brød er noe både jeg og sambo liker godt, og vi lager titt og ofte både lavkarbobrød og knekkebrød. Fungerer veldig fint og smaker utrolig godt. Nå får du også kjøpt lavkarbobrød i vanlige daglivarebutikker. Ferdigposer. Dette er mølleren's ferdigpose ;)

En brødskive toppet med deilig hjemmelaga eggesalat er min favoritt! Tror jeg lager eggesalat 3 ganger i uka!

Nå håper jeg og tror at dette er noe vi kan klare lett å holde oss på til jul. Og etter jul skal vi også fortsette å kutte karber, men ikke være så strenge som nå ;) *krysser fingrene for at vi holder ut*

jepps! Det var dagens matskravling!

Håper dere har en fin kveld!

Neste gang skal jeg blogge soverommet vårt! ;)

På gjensyn! :)

Én kommentar

Mie Nielsen

15.11.2011 kl.01:44

Hærlighet, så sykt godt ut!!! Ha en fin kveld videre! :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits