Mine topp 4 blogger!

God kveld! :)

Ja du leste riktig. Topp 4. Ikke 5. Jeg har nemlig ikke så mange blogger jeg LIKER. Har lite bilder på lager denne gangen. Har ikke lånt Iphonen til mannen i det siste. Må stjele den snart igjen ;) (Har jeg nevnt at jeg ønsker meg et kamera forresten? Et speilrefleks sådan!) Jeg ønsker så veldig veldig et speilrefleks kameraaaa! Nei, nå sporer jeg av. Anyway......

I dag tenkte jeg å reklamere litt for andres blogger. Jeg er jo veldig glad i lese andres interiør-blogger og det fryder meg langt inni hjerterota når jeg leser vittige og reflekterte innlegg med bilder som er som honning for sjela mi ;) Det er ikke alle som får til det. Jeg er svært kritisk til blogger, Men noen favoritter har jeg. Som regel rusher jeg bare i gjennom innlegg å ser på bilder. De fleste blogger har uinteressant lesning synes jeg. Snakker da hovedsaklig om interiør-blogger. (jeg leser noen blogger som overhode ikke dreier seg om interiør også) Dog er noen av mine favoritt interiør-blogger nettopp mine favoritter nesten kun alene pga bildene. Fordi de gir meg inspirasjon og vekker ideer i hodet mitt ;)  Her kommer min topp 4 liste :

 

- Emmelines blogg er min favoritt blogg of all times! Den damen får meg til å le hver gang og hun skriver på en fantastisk måte som fanger oppmerksomheten tvert. Hvertfall min. Ikke minst har hun vakre bilder hver gang. Flott redigering og utmerket smak! Gir meg inspirasjon og glede å lese denne bloggen! :)

 


------------------------------------------------------------------------------

 

- Hvit romantikk  liker jeg rett og slett så godt pga alle de vakre bildene! De er utrolig flott redigert og det er mange detaljer som fanger min oppmerksomhet. Så er det helt min stil og akkurat slik jeg ville innredet selv. Bilder rett i mitt hjerte! Nostalgisk, tidløst, sjarmerende og vakkert:)

 

----------------------------------------------------------------------------

 

 

- Hvitt zink och silver  Her er også en blogg av lekker kvalitet. Fantastiske bilder og flotte detaljer. her får jeg masse inspirasjon rett og slett! :)

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

- Nina i paradiset  Venninne, butikkeier (av min favorittbutikk) og blogger. Denne bloggen er ikke en blogg jeg skummer igjennom for å bare se på bilder, men også (og kanskje mest) for å lese. Nina skriver (og snakker også for den del) rett fra levra. Og jeg liker dramatikken, ærligheten og selvironien i denne bloggen! Bildene er jo også selfølgelig nydelige :) Her får jeg altså både inspirasjon fra bildene og en god latter ;)

Det var mine topp 4! (i tilfeldig rekkefølge) :)

 

Hvilke er dine? Jeg vil gjerne ha tips til gode interiørblogger. Er kanskje over gjennomsnittet opptatt av at bildene skal være bra redigert og at bloggen skal være ryddig og med minst mulig krims/krams pynt. Organiserte, ryddige, gjennomtenkte, stilfulle blogger med andre ord. Og en annen ting er at jeg ikke greier å lese en blogg med masse skriveleif. Da skjærer det i meg rett og slett. (jada, jeg vet at jeg også har skrivefeil, men jeg er heller ikke noen toppblogger som trenger tusenvis av lesere, så det gjør ikke så mye :P) Eller hvis det plager dere da, så skal jeg begynne å sjekke i gjennom innleggene mine før jeg poster de. Det gjør jeg nemlig aldri. Er av den utålmodige typen ;)

Nå skal jeg fortsette å nyte denne stille og fredfulle søndagskvelden med kroppen under pleddet og øynene festet på søppeltv av beste kvalitet! 
Ha en fortsatt fin kveld! ;)

Klem Tonje

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits