Gammel sjarm og lavkarbo

Heisann! 

Akkurat kommet hjem fra nattevakt....Tenkte egentlig å publisere dette innlegget i går kveld, men hadde ikke nett på jobb...

Har fått et nydelig gammelt lite bilde i posten som er bestilt fra etsy.com

Det var kjærlighet ved første blikk;)

Det har kommet inni "fugleburet" på kjøkkenet ;)

  Det er gammel sjarm det?  Likte så godt rammen! 

 

 

 

Mitt gamle bilde, "broderkysset" har nå fått sin plass i stuen, men er ikke fornøyd. Det ser litt tomt ut på den veggen der med bare det bilde, så må tenke ut en annen plass trur jeg, men foreløpig henger det her

Under har jeg klistret en wallsticker og på den står det på fransk, "bonheur"! Betyr "lykke". Synes det passet godt i.o.m at det er en mor som holder på sine to sønner som viser sin søskenkjærlighet til hverandre :)

Har ikke tenkt å ha denne rammen, da jeg ikke er så fan av gullfargede rammer, så jeg skal finne en fin brun ramme etterhvert! 


<3Denne "hyllen" hang der bildet henger nå, så den fikk plass i skapet på stua :)Orginale Franske kort, kjøpt på en bruktbutikk i belgia på mamma's hjemsted.Klokken og bokstavene er fra paradiset :)
Er så greit med tørkede roser! Slipper å vanne de ;)


Det var dagens interiør.

 

 

så over til mat!!

I dag har jeg offesielt begynt på lavkarbo, og jeg er litt spent på å høre hva dere synes om det?Jeg og sambo har gått på det før, men holdt ut i to uker (bombe!), så nå håper vi på en "ny start". Tenkte å prøve dette frem til jul også tar vi det derfra hva vi gjør vidre! Er hvertfall totalt innstillt nå og dro på butikken ista å kjøpte både egg, bacon, laks, salat og biff!! Her skal det spises! ;)

Nå satser jeg bare på at det finnes litt viljestyrke i denne kroppen!! Nå vil jeg nemlig ned i vekt!
Mannen har reist vekk via jobb, så i dag er det bare meg og dyrene her...Heldigvis kommer en venninne i kveld og holder meg med selskap før jeg skal på jobb. Koselig det! :)Nå skal jeg bare slappe av litt OG lese til prøve i morgen (grøss og gru) også blir det vel en liten dupp ;)
Ha en fin dag alle sammen! :)

 

7 kommentarer

www.EliseRener.blogg.no

10.10.2011 kl.09:59

Kjempe fin blogg , stå på videre !

Hadde blitt utrolig glad om en kommentar tilbake ♥

marita

10.10.2011 kl.10:30

hei,lav karbo e dnå dtritt,alt d fettet legger seg på innsiden av årene,å hvis en slutter på den så fyker en opp i vekt,å gjerne det dobbelte....spis sunt,mindre å trene ...det er nøkkelen,har selv begynt nå....begynte på fredag med fettfri mat å har alerede gått ned 3 kilo....skal ned 10 til jul....

ano

10.10.2011 kl.10:59

Marita : De fleste som har høyt kolesterol får faktisk ikke hjertesykdom, og de fleste som får hjerteattakk har ikke høyt kolesterol. Man kan ikke få åreforkalkning av å ha mye fett i blodet. Fett kan faktisk ikke feste seg på åreveggen i det hele tatt. Man blir for eksempel ikke åreforkalket i venene, men kun i arteriene, og alle får stort sett forkalkninger på de samme plassene i arteriene. Den samme mengden fett finnes i både arterier og vener, men bare arteriene får forkalkninger. Veggene i arteriene kan bare få atherosklerotisk plakk (forkalkning) om det har skjedd en skade der fra før. Skader kan oppstå blant annet på grunn av høy blodtrykk, kjemikalier, røyking, høyt blodsukker og oksidasjon o.s.v.

Visste du forresten at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor for hjertesykdom hos kvinner alle gamle? Eldre mennesker med høyt kolesterol lever også lenger enn de med lavt.

Stig

10.10.2011 kl.17:13

Har akkurat fortært et herlig laksemåltid på tyholt tårnet i no med rømme å mye grønnsaker men uten potet å saus. Smakte himmelsk og følte me så slank å fin etterpå atte ;) Lavkarbo e tingen. Elska d kjære :D

Sanam Eskandari

10.10.2011 kl.19:33

Ett par tips : Gullrammen kan du no alltids spray i en ainna farge, billig og greit :P, også syns æ no dn passa fint dr du ha hengt dn opp, men kanskje hatt veggopphengt lysestake eller noe i sånn gammel stil? ;)

Også va d veldig fint me dn tavlen i vitrineskapet ;)

Bibi Kvarsnes

10.10.2011 kl.19:40

Lykke til! vi har alle våre knep. Min er ikke lav-karbo, men hvis det fungerer for deg, er det hovedsaken. Tvi tvi med prøven i morra!! Bilder fra Budapest på bloggen....Pakken er sent!.Stor mammaklem

Tonje

11.10.2011 kl.06:41

Heia Sanam! :) Mest lyst på ei litt shabba utskjæringsramme, så tru ikke det bli så fint å mal den der brun.... Det heng jo opp brune veggstaka vedsiden av, men du ser dem ikke på bilde. Dem e fra perfect home og e stig sine. Like dem ikke sjø :P

Takk mamma! ;)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits