Hva er det som sitt og sitt og aldri ALDRI kommer til døra???

- Tonje, når hun egentlig burde gått inn døra på gangen, henta støvsuger'n og støvsuga de millionvis av hår som 1 stk røytende hund + 2 stk laaanghåra katter etterlater seg, men istede sitter på ræva å glor på fjæsbok!Skumle greier! Håper jeg ikke finner mine fremtidige barn slik, dog sjansen er vel stor!? ;)

 

Disse gode vennene er en fryd å ha i hus! De viser så mye kjærlighet til hverandre. Noe dagens befolkning burde lært også ;)

Vaske hverandre, kose heeeele dagen lang!

Elsker våre dyr! De gir oss glede, selskap og kjærlighet!


Spesielt denne jenta, som er helt unik! Hun er det klokeste dyret jeg vet om, og jeg er sikkert på at hun har blitt reinkarnert og er egentlig en gammel klok dame! Hehe


De dyrene er bare herlige!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NÅR DE IKKE RØYTER, HOPPER PÅ DØRHÅNDTAKET 500 GANGER OM NATTEN, MASER OM MAT HVERT 5 MIN, 

TIGGER VED MATBORDET OG DRAR MED SEG DØDE (illeluktende) DYR INN. (som også ofte bare er halvdød og spreller og kjemper for harde livet :S )

Kaysa (hunden) er unnskyldt alt unntatt røytinga... ;)

Men de er verdt det!!

 

 

Som regel.....

Nå skal jeg gå en tur med Kaysa, så skal jeg omsider ta fatt på denne støvsugeren...

tror jeg ;)

P.S : I'm on fire når det kommer til blogging nå altså! Aldri trodd JEG skulle blogge såååå ofte! Tydelig at det har blitt høst ja ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits