Morgenstund har pesto og pukka i munn!

Hei dere!

Jeg har laget meg en fullkommen frokost!

Jeg husker første gangen jeg smakte pesto på pålegg. Fikk for meg at det måtte jo være godt siden det var godt i pasta?

Jeg var litt skeptisk, Men utrolig nok smakte det helt nydelig i følge mine smakssanser ;)

Ingers superrug, hvitost og en dæsj med herlig Italiensk pesto!


Smelter på tunga! :)


En frokost er ikke fulkommen uten en urtete! Min favoritt-te er "pukka". Den er fullstappet med ren energi og rens!

Mine to favoritter er cleanse og detox te! Detoxen inneholder : Anis, fennikel, lakrisrot, kardemomme, koriander og sellerifrø.

På pakken står det : "Forny og rens kroppen med denne blandingen av urter egnet for å regulere fordøyelsen og kroppens renseprosess. Populært kalt ?slankete?
100% Økologisk"

Jeg drakk cleanse i dag og den inneholder :Brennesle, peppermynteblader, fennikel frø, løvetann rot, lakrisrot og aloe vera blad ekstrakt. 100% økologisk

På pakken står det : "En blanding som renser og gir næring til huden innefra. Hjelper deg til ett strålende ytre ved hjelp av tradisjonsrike urter. Ekte skjønnhet og vinner av Great Taste Gold 2009. "

Pukka har mange ulike varianter. Du får kjøpt den på de fleste helsekostbutikker. B.l.a her

Pukka er kjent for sine naturlige og helsebringende effekt og har blitt utrolig populær verden over. Dette er skikkelig kvalitetste! Den smaker i tilegg helt fantastisk! :)

Så hva gir en kickstart på dagen? Jo - en god frokost med rensete etterfulgt av evnt. deilig sunn bananis (oppskrift i forrige innlegg) Pukka burde være svært glad nå ettersom jeg ga dem gratis reklame ;)

Ønsker dere en riktig fin dag!

so long :)

Én kommentar

Bibi Kvarsnes

02.06.2011 kl.11:54

Du Tonje, du Tonje, kreativiteten din har ingen grenser!! Du inspirerer mange med alle gode matforslagene dine. Pesto og hvit ost er nydelig sammen. Jeg vet det, jeg prøvde det i byen på et smørbrød, og det er nammis ja.. Urtete er bestandig godt, men is om morgenen???

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits