Cath Kidston og shabbet opp 80tall!

Heisann lesere!

Skal ikke si at det er en strålende dag og tjo og hopp så fantastisk det er for det er det IKKE.

Jeg er mildt sagt dritt lei været nå. T.o.m jeg kan være grå (innvendig).

Det har rett og slett vært "one of these days". Der alt går galt.

Vi prøver iherdig å få til å bygge garasje, Men kommunen er jammen ikke medgjørlig. Vi må punge ut tusenvis av kroner for godkjenning/tillatelse etc for å bygge. Vi må gjennom massevis av papirer, måle opp frem og tilbake, endre str, endre papirarbeid, punge ut litt mer, vente tre måneder til etc etc. DYRT. Bare for søknad om dispansasjon må vi ut med 12.000,-Vi er nemlig ikke i noe byggefelt, og da er det visst strengere å få bygge slik man vil. Men hey - jeg skal ikke øse dette utover i bloggen min. Det er bare bagateller som vil ordne seg etterhvert. Man må streve litt får å få det man ønsker, ikke sant?

Min kjære søte snille svigermor har som sagt sydd gardiner til campingvogna vår. Linstoff jeg plukket ut.

Hun har også en fortid som lampeskjermlager (?). Ja det må hun ha, får makan til flott egenprodusert lampeskjerm skal dere lete lenge etter! :)

Jeg ga svigermor en av mine søte maria-duker og etter et par dager hadde hun laget skjerm! :)

Over her kan du så vidt se den gamle mindre pene lampen. Bildet er i svart/hvitt fordi fargen på lampe,vegg og sofa var/er så gyselig at frøken Kvarsnes ikke kan tillate slike bilder på bloggen sin ;) Lampen var altså brun og ganske standard som de fleste lampeskjermer på campingvogner fra sent på 80-tallet. Og her skal dere få se min nye PENE lampeskjerm!!

Ikledd med mariaduk og påsydde blonder!! :)
her ser du også de nye gardinene. De beige/grå som ligger utenpå de hvite.
De hvite var der fra før (og de får bare være ifred. Det var ikke det verste jeg har sett, og det er jo måte på hvor mye man skal style opp en gammal stakkar vogn ;) ) Det var vinrøde gardiner fra før. Så det tok seg godt ut med disse linfargede!! :)Da gjenstår det bare sofaen! hehe (skrekk og gru!) den skal få noen hvite strikka-pledd på seg etterhvert! ;)

Jeg har kjøpt meg noen søte Cath Kidston produkter! Jeg elsker Cath Kidston!! Trodde aldri jeg skulle si det. Jeg har alltid vært veldig nøye på å ha lyse natur-farger og trodde aldri jeg ville like polkadots, babyblå og rosa, Men jeg ble omvendt omsider jeg også. Jeg har enda ikke gått til innkjøp av green gate's serviser, men skal ikke se bortifra at jeg blir hekta der også. Kansje blir det mer farger i hjemmet etterhvert! Men man må ikke overdrive heller da ;)Håndkrem, leppomade og en søt notisbok! :)

Denne søte vesken er ikke Cath Kiston, men hjemmelaga. (kjøpt på ebay) Alle produkter fra Cath Kidston er forsåvidt også kjøpt på ebay. MYE (;les skammelig) mye billigere i USA enn i Norge.
Også en liten mobilveske fra samme leverandør! ;)

Cath Kidston lommebok! Jeg simpelten elsker den! Nemlig :)Fargene fra CK gjør meg glad!

 På kjøkkenet har denne nydelige kransen fra paradiset hage og interiør fått plass!

Og i buret mitt står to shabby eggeglass (uten egg) :P

Cath Kiston igjen. Velduftene håndsåpe (rose) og kjøkkenklut! (ja jeg har faktisk engangs kjøkkenkluter i dette merke. Ikke mobb)


Her på kjøkkenet har jeg også ulike tesorter. B.l.a "pukka" som jeg elsker. Min favoritt er "cleanse".

krukken med te, kortene, og posene med håndplukket urter er fra en dame som produserer dette selv. Helt fantastisk flink er hun!

Fant hennes nettbutikk på epla.no og her er linken til hennes vakre skatter. Fri frakt! ;)


Fin venninnegave å gi? kjærlighetste! :)


Til slutt legger jeg ved noen bilder av sjokolade som jeg laget her en dag! sjokolade med cornflakes er like godt som smash! Jeg lover!!! :)

mmmm :)

Nå skal jeg kose meg med finalen i Norske talenter på tv'n og etterpå blir det nattevakt!!

Ha en fin kveld folkens! :)2 kommentarer

27.05.2011 kl.23:02

For noen fine bilder lille venn. Så trist at kommunen er så vanskelig i forhold til garasjebygging.! Ta det med ro. Rom ble ikke bygget på én dag..Dere trenger ikke å ha alt ferdig med en gang vet du. Husk at dere har bil begge to, gode jobber og ett stort flott hus. Når leieboerne flytter inn, kan det bli lettere å spare til garasjen...Hva slags sjokolade har du brukt sammen med corn flakes? Mørk eller lys? God vakt i kveld. Stoooor klem.

28.05.2011 kl.00:00

Jammen mamma, vi har da leieboere. Det vet du da? Og lånet på garasjen er i box så har jo ingenting med pengene å gjøre. Det blir garasje og den er bestilt, men mye skal igjennom før vi starter. Hils paps og ha en nydelig kveld. Lys sjokolade foresten :-)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits