Forrige helg's jomfrutur!

Gratulerer med overstått godtfolk! :) Hatt enn fin 17 mai? Det hadde vi. Med familie og venner ble det en rolig 17 mai uten noen deltagelse i tog eller tilskuere av tog. Jeg hadde vært på nattevakt og var i grunn litt sliten. 

Jeg tenkte å vise dere noen bilder av vår første lille campingtur ;) Som dere kansje husker fra forrige innlegg, Så har min mann's drøm gått i oppfyllelse. Nemlig å dra på campingtur!! (;les harrytur) og ikke minst eie en campingvogn (;les harryvogn)

Fruen sa seg enig i å bli harry og nå er de gladelig stemplet som harry begge to og trives med det ;)

Turen forrige helg var av den impulsive sorten.

Vi pakket sammen alt i løpet av en halvtime og før vi visste ordet av det var vi på vei over fjorden med ferge til Åndalsnes. Test-tur! Ja vi måtte jo teste ut vogna og om alt var som det skulle være :)

Kaysa var selvsagt med. Vi lagde oss taco til kvelds og kjøpte oss et par filmer.  Det ble en kjempe koselig kveld med tente telys og god stemning. Matten Kaysa ligger på er faktisk fra Jeanne D' ark living og er kjøpt i Paradiset hage og interiør! - ja vogna trenger jo å freshes opp litt ;)  Svigermor har vært flittig syerske og sydd både gardiner og lampeskjerm til meg! Lampeskjerm fra min favorittduk! Mariaduk fra kid (ligger på bordet på bildet). Lingardiner som jeg har plukket ut er sydd om for å passe vinduene i vogna. Dette skal jeg vise dere i neste innlegg!

Taco-laging på "kjøkkenet". Det funket som bare det.

:)


Til frokost neste dag ble det nybakte knekkebrød! :)

En kjempe trivelig prøvetur! Dette liker vi og vi har allerede planlagt neste campingtur. Det blir Sverige om et par uker! :)

 Jeg var innom kremmerhuset for noen dager siden. Der fant jeg denne stilige "vaskepulver" glasskrukken! :)


Inni der ligger det nå blendahvitt! :) Kjempe praktisk!


Fra før har jeg durance sine rengjøring til klesvask! Dufter nydelig lavendel! :) Flasken i midten er fra Mathilde M. Det er en romspray. Jeg bruker den faktisk noen ganger som parfyme. en liten spray på tøyet du har på, gir en frisk og søt duft. Jeg liker den veldig godt hvertfall! :)

Blomsterkrans fra paradiset hage og interiør. Kjøpte en i beige også!! Elsker disse! :)
Jeg har flere bilder på lur, men det får bli i neste innlegg! Kan ikke overdrive med bilder heller :P

Jeg ønsker dere en strålende kveld. Jeg skal kose meg på nattevakt snart!

Hejdå! :)

 

3 kommentarer

Manna ått jeeent

18.05.2011 kl.22:12

Fint innlegg kjære <3 LOVE YOU

18.05.2011 kl.23:33

Hehe <3

Bibi Kvarsnes

19.05.2011 kl.18:39

så koselig jenta mi. Du har fått en flott interiørstil, og det så virkelig trivelig ut på campingturen!!

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits