Tamdidamdam

Heisann!

Hvilket vær dere? det er helt fantastisk. Jeg skjems nesten av å sitte inne å blogge nå, men må nesten poste ett innlegg nå synes jeg. Så lang tid mellom hvert innlegg, Har vært på nattevakt, men om jeg skal legge meg i dette fine været? Nei!! Jeg har jobbet masse overtid hver uke i to måneder nå og jeg gleder meg masse til å ta ferie i juli. Akkurat nå har jeg endelig litt tid. jeg har nemlig fri ikveld. Jeg skal på tidligvakt i morgen. Første tidligvakta mi på flere år. Hehe. Har blitt forflyttet på jobben min og økt stillingsprosent natt, Så skal ha opplæring på ny plass ;)

Jeg har bestemt meg for å gå skole til høsten også. Så det blir en travel og spennende tid fremover :)

Tenkte bare å vise dere litt bilder fra verandaen og fra campingvogna. Ja vi har kjøpt oss campingvogn!!

Plukket hvitveis og satt i det fine eggeglasset i dag forresten :))
Hvite plastikkblommor ;)På verandaen har jeg voksduk og puter i samme mønster :)Så over til campignvogna! - wallah!!

Det lille søte kjøkkenet vårt :) 

Her skal det stå TV :)

 
Den lille stuen, Som også blir dobbeltseng når du slår ned bordet :) Er også en "stue" til på andre siden av vogna som kan brukes som dobbeltseng når du slår ned bordet. Har ikke tatt bilde av toalettet - Er vel ikke så mye annet å si enn at det er fra slutten av 80'tallet og råååsa. Da kan du ca se det for deg eller? ;)
Jeg og svigermor skal sy lyse gardiner! Akkurat nå er de vinrøde. Måtte ta bildet i svart/hvitt for jeg kan ikke fordra den fargen! hehe. Du lurte på om lampeskjermen skal byttes ut? JA det skal den. Skal også ha inn noen lyse filleryer også tenkte jeg å kjøpe ett av green gate's plast servise til å ha inne i vogna. Her blir det tomt for glass, Men mens den står her, Kan jeg pynte med glass og annet knuselig krims krams. Bare for skjønnhetens skyld liksom ;)


Jeg nyter solen i min fine campignvogn <3På "stue"-bordet ;)

 


 Er super fornøyd med vogna. Den rommer jo to dobbeltsenger og er i fin stand og velbrukt. Her kan også familie ligge når de kommer på besøk. Ofte det kommer flere i familien samtidig og da trengs ekstra sengeplass, da vi leier ut underteg.

Det blir ferie rundt Norges land i år + Sverigetur/er :)

Vi er storfornøyde!!

Nå skal jeg sette på grillen her. Min kjære kommer strax hjem og da skal vi og noen venner grille laks og div!

Er så fantastisk herlig å være ute nå så jeg må nesten bare løpe!

Ha en fortreffelig dag dere!!!

:)

Én kommentar

Bibi Kvarsnes

11.05.2011 kl.22:11

Takk for flotte bilder snuppa!!! Grattis med fin campingvogn. Sannelig har du pyntet der også. Vi gleder oss til å prøve den. Går utifra at det et Stig som skal kjøre den... Ikke bare bare å kjøre med en slik doning i trafikken ... Fint bilde av deg i campingvogna Tonje. Katherine savnet dokk veldig i dag, men dere kommer på juni, og da så....

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits