Idyll fra helgen!Heisann! Da var ny pc på plass og nye bilder er tatt!

I dag har vært en strålende dag fyllt med sol og varme lik de siste dagene som har vært :)

Er vi ikke heldige? Så tidlig sommer da gitt! :)

Jeg har b.l.a vasket bilene og mannen har stått i blomsterbeddet. (mens han har drukket vin :P)Her skal det blomstre opp etterhvert :)


 
:)

Her bytter vi lett på rollene, Dog de er allerede permanent byttet! Meg får du nemlig ikke i noe blomsterbedd. Interessen er der desverre ikke. Men det er veldig fint å se på når det blir bra. Jeg har ikke tålmodighet til å vente på resultat. Må-se-med-en-gang. Har ikke sett på bryllupp denne uken forresten. Jeg sov etter nattevakt, mens det pågikk. Ærlig talt skjønner jeg ikke helt ståheien heller. Synes dog det er veldig romatisk å se bryllupp og synes W&C er et vakkert par, Men de er like dødelige som oss, Så jeg bruker ikke særlig mye energi på å få med meg detaljer fra London. Apropo London - så savner jeg den byen enormt mye! jeg bodde der i ett år for en liten tid tilbake og selv om det var ups & down der, Så var helhetsinntrykket av London meget bra. Kunne faktisk tenkt meg å bodd der igjen. For en liten periode. Men akkurat nå trives jeg så godt her på landet, At den planleggingen må legges på is noen år ;) Ellers har vi grillet masse i helgen med både venner og familie. Vi har drukket hvitvin, spist is, gått tur, fisket og i det hele tatt bare utnyttet disse vakre solfyllte dagene maximalt! :)Kveldssol :)Vi var å fisket i dag! Ikke mange meterene vi må for å gjøre det! Helt fantastisk nydelig svaberg nede ved huset. Her er det også kjempe fint å bade :)

 

<3

Vi fikk en slags ål-lignende-sak på kroken!!

Den fikk leve vidre i sjøen ;)

jeg skal på nattevakt i kveld. Kan ikke si jeg gleder meg! Liker virkelig ikke å sove vekk disse nydelige dagene, men noen må jobbe om natta også....Så er det nå slik at vi alle trenger den hersens søvnen!!!

Jeg blogger snart igjen - Og da blir det interiør! Har en del bilder på lager ;)

Ha en fortsatt nydelig søndag! :) Happy 1'ste mai dere :)

Kaysa koser seg på plena og hilser ;)

Én kommentar

Bibi Kvarsnes

01.05.2011 kl.22:42

IMPONERT!!! For noen bilder Tonje!! Hvordan softer du dem som du gjør? Så nydelig at du kan lage hjerteform også. Jeg kan se at dokk har hatt en fin fin dag dokk også. Det blir så spennende å se at det gror i beddene deres! Jeg vil ha oppdatering.

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits