Heeeeeeei!

Lenge siden! Pc'n min tok kvelden, men nå har jeg kjøpt meg ny! Måtte nemlig gi meg selv den gaven i dag siden jeg STO PÅ OPPKJØRING  :) Ingen som visste det bortsett fra en venninde og sambo! Ville ikke at folk skulle bygge seg opp forventninger. Var extra deilig å bare svinge innom svigers og vifte med beviset i hånden utav vinduet.

Førerkortet har virkelig tatt krefter av meg. Ikke minst penger. Tenk - Nå er jeg ikke til byrde for noen noe mer. Det har jo vært det verste.

Letta!

Over til innlegget jeg skulle lagt ut for lenge siden. Jeg skulle jo vise dere bilder fra auksjon tenkte jeg, Men da pc'n streika, hadde jeg ikke bildene mine lenger. Og de ligger fortsatt inni den daue pc'n. Så må få overført de på den nye, Så skal det nok bli! Men har tatt noen bilder i dag, Så her er en liten smakebit :)
Fikk nydelige roser av svigers i dag + rødvin <3

Jeg ga også min kjære tålmodige mann en gave som takk for UTHOLDENHET med meg i trafikken! Alle de timene vi har hatt og øvelseskjørt å jeg har kauka i sinne på bilen (og han) for at BILEN ikke vil parkere eller rygge rett ( Ja jeg har selvsagt ingen feil). B.l.a kjøpte jeg en smirnoffice til han så han kunne feire at han ikke skulle kjøre meg mer på jobb! Jeg kjørte nemlig tvert til byen alene og handla. Turte jo selvsagt ikke å kjøre helt inn til byen og på polet da (Ja får han kunne fått en flaske med vodka eller noe annet og ikke bare en smirnoff) men butikken var sikkrest på første kjøretur! Hehe.. Tanken som teller! Apropo tank - Jeg har småangst for å fylle på den. Har jo en diesel og en bensinbil. TENK om jeg fyller feil på en av de? Ja, du jeg er ganske så distre skjønner du! Huffamei, nei - Dette skal gå bra! Alt skal gå bra! Stole på seg selv - Hørt om det jeg tro?
Disse rosene er uekte og står inni skapet ;) Spannet er fra auksjonen jeg var på.


Fatet og lysestaken er fra auksjonen :)

 

 

Da hører dere sikkert fra meg igjen på en annen nattevakt. Også ønsker jeg de som måtte titte innom her en fantastisk herlig påske for dere som starter ferien nå! Kooos dere! :) Herlig tid nå!

 

Natta! :)

 

 

4 kommentarer

16.04.2011 kl.13:20

Ja, og det er godt å føle seg som fjortis igjen Tonje. Nyt lykkerusen og gled deg til påsken. Husk at vi skal gjøre stas på dere her også!! Vi er nemlig kjempestolte av deg!!!:)))) mamma og pappa

Tante Anne

16.04.2011 kl.16:56

Gratulerer med lappen!

Kine

18.04.2011 kl.14:03

Hei, Tonje! Først må jeg få si at jeg elsker hvordan du har det hjemme, jeg liker stilen din. Så håper jeg at det går bra med deg. Er en stund siden jeg har sett deg nå.

Mange klemmer fra Kine

18.04.2011 kl.14:29

Heisann Kine! Tusen takk for koselig kommentar! Ja, jøss det er jo 100 år siden det! Hehe.. Her går det veldig bra. hva med deg? Hvor holder du til i verden? Klem tilbake :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits