Blommor

Neimen hallo!

Jeg sitter på nattevakt! Egentlig ekstremt dårlig opplagt. Lite søvn i natt og full-rulle-helg!

Kort oppsumert : Helgen har vært /er kjempe koselig! :) Bytur og rekemiddag i dag! Mamsen er på besøk og vi har vært med svigers i hele går og i dag! I kveld var det middag hos oss og jeg har faktisk kun drevet å spankulert rundt i huset og dekorert blomster i dag etter at vi kom hjem fra byen. Kunstige og ekte. Skulle være en rolig bytur med kun cafe-besøk, Men supermaniske-shoppegale- ---> meg tok det ikke med ro nei. Ramlet inn på alskens butikker og dro kortet så det gnistra! Tytti mæ. Mannens klare tale før vi dro til byen "Ikkje bruk så mykje peng på fjas no da, He nok som det e"

Meg:"jajjjjajajaja, Træng itj nåkka æ! " Trenger ikke noe nei..Mhm. Det er jo også forsåvidt sant. jeg trenger ikke noen verdens ting, men bildene som blir dannet i mitt lille hode når jeg går fordi en interiør eller blomster butikk er meget forstyrrende. Der prøver jeg å gå rett frem jeg, men blir dratt inn til siden og inn døren. Kan da vel ikke noe for det jeg at jeg får slike forstyrrende bilder i hode som viser meg ferdigpyntede stuer og bad. Jammen ikke enkelt.

Uansett! Var forresten på Valen-show også på torsdag! Den mannen er h.i.l.l.a.r.i.o.u.s! Sier ikke mer.

Jeg har fått dilla på hjerteranke planten!!! Herregud noe så nydelig.  Desverre har jeg svært liten greie på blomster. De visner bare jeg ser på de. Føler derfor det tar seg best ut med plastikk, men noen ekte blomster finnes i hus! Det må det faktisk være. levende blomster gir en helt annen atmosfære enn noe annet! Litt forskjellige blomster ble det...

Bildedryss værsegoDu gjettet vel kansje at den der var fake?  - Ja altså har ikke fått helt dreisen på den der. Den lå nederst i den altfor fulle og sammenklemte posen fra butikken. Ikke rart den ikke "overlevde".


Ser dere nye lanternen min med fransk linje?? Inni den står en stor og flott Madonna! Skal se om jeg finner ut noe lurt å pynte med inni der. Ser litt tomt ut med kun Madonna'n nå.  I følge mannen ser INGENTING tomt ut. I dag når han sto og kokkelerte og jeg dekorerte (begge i full fart med sitt) Stresset han bare forbi meg i et kjapt tempo og mumlet noe som " hælvettes ting overalt hrmpfshg!!?/)€!)?!!" - Meg: "hæææ?" *late som hun ikke hører og fortsette å pynte*

 


 

Ja det er no en gang sånn at vi kvinnefolk liker å drive på med slike ting som mennene våre synes er meningsløst. Men det er nok begge veier. Har og kommer aldri til å skjønne meg på FIFA. Det er meningsløst det. Tenk.

  


Også hjerteranke da <3 Det gjorde seg med litt oppfriskning av blomster, Sant? :)


 

 

 
Rekemiddagen i dag! jeg synes det har vært så vårlig i lufta i dag, så det var på plass med reker da :)


Det var en kjempe nydelig middag! Gud som jeg hadde savnet reker! :)

 Dette er den deilige laksemiddagen min kjære laget før vi skulle på Valen-show på torsdag.Ja - Også måtte jeg bare vise dere de nye katteskålene til pusene! hehe..Ja? Ska ikkje de få? Når Kaysa fikk hedersplass og skilt så..Alle ska få ;)

Nei, jeg skal fortsette her, Så får dere ha en riktig fin natt!

Er plutselig tilbake igjen :)

 

2 kommentarer

03.04.2011 kl.16:55

Så fint du har skrevet, og mange flotte bilder som vanlig. I skrivende stund ligger du og sover og det nærmer seg middagstid. Jeg har lekt masse med Kaisa og så kom Nora og Arnvid innom en liten tur. Vi satt på terassen alle mann og sola skinte!!

05.04.2011 kl.12:36

heia jenta mi, tusen takk for meg. Jeg håper at du får hvile etter den økta i natt. Jeg er så redd at du skal bli overarbeidet. Det har vært noen koselige dager sammen med dere to. Nå venter bakingen på meg. . Uka blir travel. Pappa skal kjøres hit og dit...

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits