Helg og bildedryss!

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra jobb! :)

Vært stortsett jobbing denne uka gitt! Vaska litt nå.. Det trengs ofte her i hus. To katter og en hund etterlater seg masse hår og støv!

Dette blir en fin helg! :)  Ikke bare har jeg fri et par dager, Men vi får middagsgjester i kveld før vi snur snuta mot byen og Valen-show!! Det blir gøy :) Så kommer mamma på besøk i morgen! Jeg skal jobbe på lørdag, men vi skal nok få masse utav helgen læll ;)

Jeg har ikke noe spesielt på hjertet, Jeg sitter faktisk å spiser "frokost". Jeg måtte bare ta bilde av dette kunstverket før jeg spiste det. Seee! Salamien er hjerteformet!!! (Nei jeg har ikke formet den)

Søtt :)

Jeg har som sagt ikke noe spesielt på hjertet, Men vil gjerne dele en hel masse bilder som ligger inne på kameraet mitt. (Det ekstremt dårlige kameraet mitt!! )  Så her er det ingen rød tråd, Bare masse krims krams ;)

Min kjære kom inn å vekte meg i går morges med et sjarmende smil og en kjempe søt pakke! Innholdet i pakken var enda søtere :

Dette må jo bare få en æresplass!Passet perfekt under bildet av Kaysa på gangen :)

Også fikk jeg denne nydelige rammen! *smelt*Mannen har tydeligivis lært seg min smak på interiør, (kansje ikke så rart når han våkner opp til utbyttet interiør hver dag og en smågal kvinne som stadig står å monterer, dekorerer og babler interiør hele tiden.) Stakkars mann. 

Apropo utbytting av interiør. Dere husket at jeg sa jeg skulle ha speil her? Flyttet seksjonen så denne veggen ble tom. Men nå har vi altså fått opp dette jysk speilet. Det var også på halv pris!! Løp og kjøp! :)Nå mangler bare sitatet under og det er på vei! Bestilt fra Ebay ;) Hvorfor betale flere hundre kroner for en wallsticker i Norge når man kan få det for under femtilappen fra USA? Det gjelder forøvrig veldig mye av interiøret mitt også :)Sol! Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser strålene gløtte frem gjennom verandadøra! ;) Bare snøen forsvinner nå!

Gammel butlerbell! (Brukes til å si fra om at det er middag) :P

Beklager den ekstremt dårlige kvaliteten på kameraet mitt. Irriterer meg hver gang jeg legger ut bilder. Men dere ser kansje at dette er Mathilde M's romspray? Denne er favoritt-duften i hus. T.o.m mannen elsker denne duften! :)

Anbefaler alle der ute å prøve Marquise rom spray av Mathilde M! Skulle tro man bodde i Provance for disse luktene bringer frem nydelige bilder i mitt hode  ;) Hverfall når klesvasken er hengt opp og osen av durance lavendel klesvask parfymerer hele rommet.  mmmmmmmmmm :)Persille'n gir også fra seg en nydelig lukt og den hører til på kjøkkenet :)Spesielt godt passer den oppå min franske pai som jeg laget i går! ;)

Emajeskål som det står "soaps" på. Kjempe fin til å oppbevare kjøkkenmidler i. (når jeg først var innom kjøkkenet å tok bilder liksom ;) )

 

 

 

Innom soverommet en tur?
Og med det ønsker jeg dere alle en riktig god helg! Selv om det bare er torsdag ;)

 

Håper og tror bildedryss er mer interessant enn å fortelle om alt uinteressant jeg har foretatt meg denne uken ;)

 

 

 

2 kommentarer

31.03.2011 kl.22:30

Du har verdens søteste kjæreste. For noen flotte bilder og søte gaver!! Gleder meg sånn til i morra, men har litt dårlig samvittighet også... Bussen i morra drar kl.1040 fra Orkanger og er fremme kl,.14.25

03.04.2011 kl.01:53

Heia Tonjemor, sitter i senga mi hjemme hos deg mens du er på nattevakt. Det har vært en kjempekoselig dag med shopping, kafébesøk og middag. Håper det går bra med deg i natt. Det var så nydelig med reker og hvitvin i kveld. nam nam. Tusen takk for alt dere har gjort for meg. Vi snakkes i morra før jeg tar bussen hjem igjen..

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits