Slanger, Interiør og fyllenerver!

God morgen Norge! Jeg er just ferdig på nattevakt :)

Etter en relativt nervepirrende natt, er jeg i sofaen min!

Nå skal dere høre.

Satt oppe i natt og så på DEN spennende dokumentaren om slanger på tv'n! Hvor farlig den er og hvor kjapp den er i sine bevegelser! Like etter programmet er ferdig, går jeg ut på verandaen for å få litt frisk luft! Hva møter meg? EN SLANGE! Den ligger rett forran meg på verandaen. Holdt på å fikk bakoversveis samtidig som jeg synes det var meget facsinerende å finne en slange nå på denne årstiden også i Norge da? Gikk inn å hentet en vaskestav og fikk dulta borti den flere ganger. Næh...Død?Gikk tvert inn og satt meg ned å søkte opp slanger i Norge. Fant jo t.o.m en slangesort som lignet :P Sto at slangen ligger i hi om vinteren, Men kommer frem igjen i april måned. Så på kalenderen : 3 dager igjen til april! - Hmmm. Sto også at slanger leker død og ligger på ryggen. Denne krabaten lå jo på ryggen! Men hva gjør den her? Tenkte alle tenkelige måter den kunne kommet seg hit på og fikk for meg inni hodet mitt at noen hadde sikkert funnet den død i skogen også kastet den på verandaen. Forsøk på å være morsom eller noe :O  Men det var alikevell en merkelig konklusjon!? Sto nå lenge å tittet på denne slangen. Tok bilder og goggla slanger på nett. Ja dette fikk natta til å gå fort. Til slutt kommer tidligvaktene da. De blir jo selfølgelig overasket og litt stum? Var det en leikeslange eller var den ekte? Hvem tørr å kjenne på? hehe. Til slutt griper det eneste mannfolket til og finner strax ut at denne facsinerende krabaten er laget av  PLASTIKK! Ja, Du gjettet det vel du? Ikke jeg.Jeg er nemlig meget lettlurt og det er det kansje noen som har fått med seg?

Jaja. Uansett en spennende natt var det! ;) Pjuh!

 

I går inkl. i natt har jeg vært svært dårlig form.

Vi var på middag med to vennepar i går kveld! Var jo rett så koselig. Men kvelden utartert seg til en skikkelig fyllekule! Jeg drikker meg jo "full" en gang i skuddåret! Hehe. Men på lørdag tok det skikkelig av med nachspiel til kl 06.30 t.o.m! Ting er noe uklart, Men tror jeg oppførte meg? Både jeg og gubben drakk bare vin. Heldigvis. Spirt har ikke godt rykte på seg ;)

Når man er i paradiset på nach må man ta et bilde av den fine verandaen til Skåla's blogge-dronning ;) Kjempe koselig veranda med masse fine detaljer. Trykk her for å komme til hennes blogg, Der er det mange bilder av verandaen :) (Jeg sa jeg skulle reklamere for deg Nina ;) ) Hihi :)

 Min kjære dagen derpå. Slapper av på sofaen ;)

Tatt mange søte bilder fra kvelden, Men velger å ikke legge ut ansikt, da det fritt frem kan sees av hvem som helst her på åpent nett.

Jeg skal strax legge meg (trenger det kjenner jeg), Men først skal jeg vise dere litt bilder som jeg lovte i mitt forrige innlegg! :)

 

På soverommet!

Verdens søteste vekkeklokke fra GreenGate :)

Så over til kjøkkenet... (viser bare noen bilder, pga jeg har vist helbilder av alle rom før ;))


Inn mot gangen :)Gangen!Denne gamle kista fra 1860, Er plassert på tv-stua foreløpig! Flytta jo seksjonenen der den sto.

Er ikke helt sikker enda på hvor dan skal stå! Mulig den blir der den er nå ;)Denne hadde min kjære før jeg flyttet inn! Go smak på kar'n ;) Elsker den kista!

Jepp. Det var det! Skal sove nå også skal jeg stå opp og pleie den stakkars kroppen min etterpå!

Med denne fantastiske teen :Pukka's cleanse og detox ja takk!

"Forny og rens kroppen med denne pleiende blandingen av urter egnet til å regulere fordøyelsen og med å lette kroppens renseprosess. La deg forbause av at noe så smakfullt kan gjøre så godt! Vinner av Great Taste Gold i 4 ganger. Inneholder Anis, Fennikel, Lakrisrot, kardemomme, koriander og sellerifrø.100% Økologisk."

Igjen - Ja takk!

Ha en fin dag alle sammen :)

 

 

 

4 kommentarer

28.03.2011 kl.12:03

Godt skrevet Tonjemor, og flotte bilder!! Gleder meg veldig til å komme på fredag. Pappa blir ikke med, har han sagt i dag. Han har fått beskjed om at han må holde seg i ro etter operasjonen. Får vel kjøpe en bygave til ham..

Tonje

28.03.2011 kl.12:14

Gleder oss masse til du kjæm. Krysser fingene for pappa! :)

hah!

29.03.2011 kl.23:09

http://www.dagbladet.no/2011/03/29/nyheter/utenriks/usa/15996896/

Tonje

30.03.2011 kl.01:41

Hehe, Se der ja :P

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits