En titt på badet!

Hei! Åh det var deilig å sove en natt HJEMME! :)

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder av badet!

I går viste jeg bilder av seksjonen som har fått flyttet på seg og blitt "piffet" litt opp ;)

 Badet har jeg gjort minst mulig med, Pga jeg bor trossalt sammen med en mann! Og han har angst for "fjas" som han kaller det overalt på badet.  Jeg hadde MYE mer på badet før nemlig!! Egentlig er jeg enig med han at det burde være enklest mulig :)

Har nå noe "fjas" læll da, Men overhode ikke så mye som mange andre eller som jeg hadde før :)I går kastet jeg en pappeske med gammel sminke,hårprodukter og smykker som jeg ikke bruker lenger. Sikkert hatt noe av det i 5 år. På tide å kvitte seg med noe ja!


Denne gamle såpekoppen er er fra frankrike! Matilde M såpe oppi :)Dette er oppå vaskemaskina! Her bruker vi plassen vi har :PJa du lurte sikkert på hva dette var. Vaskepulver i sukker og fløtesett??? Neida, det er bakepulver! Hørtes sikkert enda mer smart ut? Hehe. Jeg bruker bakepulver til hvitvasken. Da blir det kritthvitt!! Fikk tips fra en blogg for en stund siden! :)


Durance til klesvask! Dufter helt fantastisk og fjerner midd! :) Ja - Jeg har blitt med på durancebølgen jeg også ;)

Kommer til å kjøpe flere av deres produkter!!!
I esken har jeg all min ørepynt :)

Skal sette inn en annen kurv til blad her, Men den duger enn så lenge :)SNØ? Jeg blir så lei av den snøen! Har kommet i vårstemmning mange ganger, Men så kommer det hvite og ødelegger alt. Håper på en snøfri april! :) Ser dere hundehuset til Kaysa? Det brukes ikke som hundehus akkurat, Men oppbevaring for hageredskaper og andre ting som egentlig hører til i en garasje! Den er enda ikke bygget, Men ligger høyt på ønskelista. Særlig hos mannen. Blir godt å få stuet alt inni der og ikke minst ha tørre biler. Oppholdsrom/gjesterom/tv-rom skal være på loftet der. Skulle egentlig bygge garasje i sommer, Men blir nok utsatt enda litt til. Dyrt!

Sporer av her, Men nå har dere hvertfall sett litt av badet! :)

I morgen blogger jeg om litt soverom, litt gang og litt annet :) Når man har fri, kan man blogge nemlig!! :)

Ha en fin dag alle sammen!

 

9 kommentarer

Junie

25.03.2011 kl.15:17

Utrolig mye fint =)
Men bakepulvet til hvitvask, det var jo smart. Skal man blande det sammen med vaskepulveret, hvor mye osv. nå ble jeg nysgjerrig nemlig =P

chicamour

25.03.2011 kl.18:06

Junie:Tusen takk :) Et pas teskjeer teskje bakepulver sammene med vaskepulvetr. (Durance er til både hvit og farget vask, men for å få extra hvitt tøy, kan man heller bruke vaskepulver kun for hvitvask)

Bondekjerringa

25.03.2011 kl.19:20

Kjempefint bad dere har! Stilrent :)

Og takk for tips om bakepulver, det må jeg prøve å huske!

God helg :)

chicamour

25.03.2011 kl.19:38

Bondekjerringa: Takk for det :) Riktig god helg til deg også :)

Frøken Stine

25.03.2011 kl.19:39

Koselig bad! Måtte le når du skrev at boksen er til øredobber... også så jeg skittentøyskurven! haha:D Men veldig fint bad! =)

Tonje

25.03.2011 kl.21:24

Haha. Ørepynt i skittentøyskorgen ja. Hadde sikkert klart å fylle den :P Takk for koselig kommentar :)

Nora

27.03.2011 kl.14:29

oi,for et flott bad,kunne tenke meg å komme å se en dag

shinabu

28.03.2011 kl.02:20

ååååå, så fint du har det :D jeg å vil ha det sånn, men studenttilværelsen gjør det så vanskelig,. blir basre skikkelig misunnerlig altså, like your style :D

Tonje

28.03.2011 kl.08:32

Tusen takk for det Sunniva :) Du får igjen for at du studerer da ;) Fornuftig jente!! :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits