Ny interiørglede! Have a look ;)

Heisann! En stund siden sist ja (igjen)! Kan vel ikke klage på jobb å sånn? Rett og slett ikke prioritert blogging ;)

Vært på en fantastisk tur i Riga med min og min Stig's familie b.l.a! <3

Fikk interiør-ånden over meg i går. Måtte bare omøblere!

Nå skal dere få se litt, Men mangler et par ting før stua blir som jeg vil den skal være, Men seksjonen har fått byttet plass, Innlegget i dag blir stue/kjøkken :)

 

Men først en liten hilsen fra Kaysa og Bjørn Lasse ;)

Kaysa var så flink idag! Nå skal dere høre. Jeg skulle hjem fra nattevakt i dag tidlig og snille mannen min kom å hentet meg. Kaysa var med i bilen. Hun bruker det. Hun liker å være med å kjøretur. Stig måtte forøvrig rekke en ferge, så vi hadde litt dårlig tid. På vei hjem møtte vi på en stor trafikkulykke. Hele 4 ambulanser og to brannbilder blokkerte veien. Tror det gikk bra med alle involverte. Kjedekollisjon med en lastebil og to personbiler. Uhyggelig når slike ting skjer. Jeg har veldig respekt for trafikken.

Uansett begynte tiden å bli knapp i all køen pga ulykken og min kjære måtte kjøre til ferga. Svigermor kunne stille opp og kjørte hjemmefra for å hente meg i byen. Uansett skulle det ta ganske lang tid, da trafikken inn til byen var kaotisk. Jeg og kaysa gikk av på bussholdeplassen (mannen måtte bare dra i all hast for å rekke ferga). Hun hadde ikke bånd og jeg hadde bare en tynn skjorte på meg...Kaldt!!  Kaysa holdt seg vedsiden av meg hele tiden og hørte etter når det kom biler. Hun liker ikke byen. Hun blir nervøs og redd. Jeg tok henne derfor med inn på kiosken. Var heldigvis greit for hun som jobbet der at jeg og Kaysa sto der å ventet. Kaysa er så lydig at hun går ikke bort til fremmede å snuser. Hun holder seg på plassen sin. Men hun begynte å ynke så til de grader. Tror hun var veldig oppskaket pga sirener og ellers mye folk og biler i byen. Hun ville hjem. Folk kom bort å strøyk henne og jeg kjøpte en bolle til henne så hun fikk litt annet å tenke på :) Omsider kom svigermor å hentet oss. Når vi gikk av hjemme var det akkurat som at Kaysa dansa seg opp til huset. Hun var super-lettet for å være i trygge omgivelser igjen. Det er på landet hun trives. Blandt andre dyr, skog og sjø. Når vi kom inn døra hoppet hun opp på meg og ga meg en "klem". Søte pysete boffen vår ;)

Det var den lille historien :)

Bjørn Lasse koser seg i stolen til far ;)

Ellers har vi vært i bursdag i dag hos svigerbror! Kjempe koselig :)

Nå skal jeg roe ned skrivingen og heller la dere se på bilder ;)

Seksjonen er flyttet til midt mellom kjøkken og stue :)

Jeg har satt inn maison-serviset vårt og ellers kost meg med å dekorere litt :)


 

Hva synes dere? Jeg synes seksjonen gjorde mer uttav seg når den ble "pyntet opp" litt. Før sto det bare vinglass etc inni der. Nå er den heller ikke gjemt bak spisestua. Der den sto skal vi kjøp et stort "antikk"-speil og veggsitat.

Men etter baksmell på skatt'n, tror jeg at jeg roer ned kjøpemanien min litt ;)
Dette er på peishylla :)

 

 


Bruker denne gamle shabby såpekoppen på kjøkkenet! Står laundry på den, Men liker den best på kjøkkenet ;)
Kjøpt i Frankrike ;)

 

I morgen skal jeg vise litt bilder av bad tenkte jeg!

Jeg har fri et par dager, Så da blir det mer tid til å ta bilder ;)

Stua er forøvrig okkupert av to spillegale brødre! FIFA er visst tingen.

Jeg tusler snart til sengs ;)

Ha en fortsatt fin kveld!!! :)

4 kommentarer

Brigitte Kvarsnes

24.03.2011 kl.23:01

Det var fine bilder Tonje! Du har hatt en ganske aktiv og stressende dag du også. Som jeg gleder meg til å besøke dere !!! Håper det blir neste helg, hvis alt går bra og det passer for dere. Kaysa er nå verdens søteste hund og Bjørn Lasse da, han er go pusen til far. stoooor klem til dere begge.

Tonje

24.03.2011 kl.23:07

Gleder oss kjempe masse! Håper du kan komme nå da :) Vi kommer uansett strax hjemme også ;) Klem til dokker <3

25.03.2011 kl.09:06

Liker bloggen din! :)

chicamour

25.03.2011 kl.14:58

Anonym: Så koselig da :)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits