Franske omgivelser og et lite stykke Thailand!

Hei å hopp! :)

HVEM hadde ikke villet bodd her???

 Dette er i Frankrike! Jeg ønsker meg en villa/hytte i i Sør-Frankrike/Sør-Belgia! Med vingård, geiter, ender, stor hage, skog og en liten bekk :) Denne på bilde er forøvrig til salgs! Hadde jeg hatt noen millioner...Guud!

Dette huset er skremmende likt min gammel-tante og gammel-onklel's i sør-Belgia! De har masse dyr, sildrende bekk, Skog, vinkjeller og vakre vakre omgivelser! Elsker disse landlige omgivelsene. Nå bor jeg HELDIGVIS landlig til selv, Men ett sommerhus i vakre Frankrike hadde ikke vært meg imot ;)

Jeg drømmer om sommer jeg...Drømmer om Frankrike....Pus drømmer ikke om annet enn fløte og Kaysa's hundefor.Verdens mest kosete pus er hun :)

 

I dag fikk jeg sminke fra ELF!

Hyggelig å få post om dagen synes jeg! ;)

Nei, vet dere hva? Jeg er så mett og trøtt...Har vært hos svigers å spist potetball. Sikker på at jeg kan trille om noen velter borti meg. Føler meg som en stappa potet!

Godt at ball ikke er noe hverdags kost!

Har gledet meg litt til "Et lite stykke Thailand" skulle begynne på tv'n igjen! Både jeg og gubben skal få med oss første serie i kveld! Koselig :)

Ønsker dere en finfin kveld - Jeg må la maten synke nå kjenner jeg :P

Én kommentar

Bibi Kvarsnes

20.01.2011 kl.21:20

fine innlegg som vanlig snuppa. Må vel få med programmet vi også. Ta en tur innom min blogg også når du får tid.. det blir litt ensomt etter at jeg sluttet med facebook. Nei, jeg skal ikke tilbake dit, men vi kan da snakkes litt på bloggen..

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits