Nå kan du puste ut?

Nå er roen senket? Julen er over, nyttårsaften er forbi.Du kan slappe av.
Pakkene er pakket opp, og pengene du brukte er enda ikke kommet inn igjen på konto. Huset du stresset med å vaske før jul, er like skittent som dagen før du vasket, kakene er spist opp og all den feite maten har lagt seg skikkelig godt på skrotten (som sannsyneligvis ikke lenger er en skrott). Adventslysene er blåst ut, Juletreet er kansje kastet ut? Pynten også...Det ligger bare pinnekjøtt benrester og oppspiste kalkunvinger igjen i søppla. Julesangene har sluttet å nynne i bakgrunn. Champagne flasken er tom, Fyrverkeriet ligger brent opp i veikantene og frøskjerringa som så fint glittret forleden, Er svart og skrøpelig. Slengt bak en busk.Nei nå ble det nitrist, hva?

Men dere. Er det ikke rart hvor plutselig alt er over? Sånn - Nå er det jobb og hverdag.

Man går å gleder seg så veldig lenge. Forbreder, Bruker energi, engasjerer seg og stesser. Også er det fortere over enn du aner. Det du brukte så mye tid på?

Snedig.

Men nå kan du puste ut. Det er nemlig over nå. Nå er alt kommet til normalen igjen.

Jeg sier ikke at jula bare at mas og kav. Neida. Jeg har da slappet av jeg. (litt) Men jeg synes det er unødveldig mye støy, Mye stress, Mye mat (herregud), mye forbredelser, Mye styr. Men jeg liker det. Noe av det. I år ble det kansje litt mye. Det er jo godt at det er over og. Når det står på å man gleder seg som mest, er det jo ingen vakrere følelse. Men så er det litt lettende å komme uttav det også. Tilbake til hverdagen.

Nå kan vi glede oss på tanken av 2011 og hva det har å by på.

Sette nye nyttårsforsetter og kansje endelig bygge den garasjen eller gå ned de kiloene?

Vi feiter oss liksom opp, For så å endre kosten noe voldsomt i frykt for at man ikke rekker å komme inn i bikinien til badesesongen. Ja alle er vi jojoslankere!
Jeg har sittet å proppet i meg 4 mandariner (tidsfordriv). Sitter å leser blogger, Ser på bilder, har discovery i bakgrunn. En typisk nattevakt med andre ord! :)

 


Dette ønsker jeg meg i dette nye året :

York møbler!

Skal forøvrig også anskaffe flere møbler i denne serien. Liker york serien!

Denne sjenken:

 

 

Dette spisebordet:

  

 

Og dette stuebordet! Som forøvrig ikke er york!

Da mangler det bare masse annet også.

Blir jo egentlig aldri ferdig med å innrede.

Ha et alldeles fortreffelig godt nyttår folkens! Tiden er inne for å sette seg nye mål.

:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits