Tonje's elsk!

Jeanne D'Ark's håndlagde


Fattigmannssølv

 


Antikk sølvLyskronerLøveføtter på møbler/karr

 


 Blonder


Fransk antikk!Sminkebord i fransk antikk
Utskjæringer

Gamle franske kort.


Madonna'er!!
Kunne tenkt meg dette soverommet!!Drømmer meg helt vekk!

For å oppsummere kort. jeg elsker fransk antikk! Fransk landsstil, utskjæringene og det romantiske :)

Gleder meg til vi skal ha underetg også selv så jeg får innrede heeelt fra scratch! :)

 

2 kommentarer

Bibi Kvarsnes

06.12.2010 kl.22:01

Dette hadde jeg aldri trodd, at du skulle like fransk antikk!!! Du har jo noe å slekte på. Det er bare å se å den antikke barokk kommoden i entreen, og som vi har arvet etter mormora mi. Jepp, det er stilen det. Samme stilen finner du på Bårdshaug Herregård Tonje og det er rene Louis XVI (16). nemlig. God smak du snuppa. mamma

Bibi Kvarsnes

06.12.2010 kl.22:09

Forresten, så er ikke alt på bildene fransk antikk. De helt hvite møblene ser veldig italienske ut. Da tenker jeg på de hvite skapene og de hvite sengene. Ellers har du en "chaise longue" ( veldig populær i forrige århundre og hundre prosent fransk) : det er den lange sofastolen som er avbildet. Du finner maken i brudesuiten på Herregården. De to stoler som står sammen er også franske, og fra den samme epoken: Louis XVI. Det var til opplysning fra guiden fra Herregården. he he Mamma (fortsatt)

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits