"God morgen" i natten! (mitt første blogginnlegg)

Dette er mitt første innlegg. Tenkte at jeg skulle prøve å blogge litt. Så dette blir interessant.

Kan begynne med å fortelle litt om meg selv da kansje? :)

jeg er 24 år (blir det den 27 nov). Bor litt utenfor molde på en veldig trivelig plass som heter skåla sammen med min forlovede Stig og våre to kattepuser og herlige hund Kaysa :)


Vi bor rett ved sjøen og befinner oss landlig til blandt skog, rådyr, hjort og andre dyr som tusler rundt :) Her vil jeg at våre barn skal vokse opp. Her vil jeg for alltid bo.Kaysa må ha eget hus :)

Det var nok om plassen vil jeg tro? :)

Jeg jobber i helsevesenet som nattevakt. Trives godt med det :)

Min store lidenskap er musikk. Det har jeg holdt på med siden jeg var liten. Kommer fra en musikerfamilie, Så muskk har alltid vært en stor del av mitt liv. jeg har holdt på med litt av hvert når det kommer til musikk, Men det er en lang historie. Nå er det meg og gitaren og det er akkurat nok for meg. Jeg liker å sitte på verandaen i kveldssolen å lage låter som kommer til meg naturlig. Inspirasjon får jeg fra fortid, kjærlighet og natur.

Min andre lidenskap er interiør. 

Stilen jeg liker er en blanding av shabby chic/charm, Fransk landsstil og romantic, gammel sjarm/vintage. Skatter fra Jeanne d'arc, Chic antique etc, Miljøgården, Lisbeth Dahl osv. Men liker også litt spreke farger og interiør fra Green Gate og Cath Kidston. Hovedgrunnen til at jeg liker dette franske landlige, er kansje fordi mamma'n min er fransk. Fra jeg var lita jente likte jeg denne stilen. Jeg husker det elegante, det romatiske, det flotte treverket og de duse fargene som omringet meg hos mine besteforeldre samt gammel-onkel og gammel-tante som bodde på landet i sør Belgia, Men det er det siste året at jeg virkelig har begynt å intreressere med for dette. Før var det liksom ikke så viktig at rammen rundt bildet var svart. Nå hadde en slik liten ting irritert vettet av meg :)

Jeg har aldri likt sterke farger i interiør, og det er en selfølge at det lyse, duse skal dominere og jeg elsker naturfarger, Men sterilt blir det aldri hos oss. Så noen fargeklatter fra f.eks Cath Kidston synes jeg lyser opp hjemmet :)

Dette er en blogg hvor jeg vil dele mine interesser og bilder med dere. Jeg elsker også å lese andre interiørblogger, så gleder meg til å følge noen av dere som er innom meg :)

Det var nok om meg og min verden :)

Nå blir det jo spennende å se fremover om denne bloggen vil være "oppegående" eller ikke.

Verdt et forsøk? :)

 

-Tonje

2 kommentarer

01.11.2010 kl.04:39

wow!

Bibi Kvarsnes

01.11.2010 kl.10:04

Heia, så fint du har skrevet, og for en koselig start på dagen å lese bloggen din. Tror at du må gi meg noen råd for å "fiffe opp" min blogg. Her pøser det ned , og kl.11.00 skal fruen til byen i hele dagen.Vi håper at været i Belgia er litt mer stabil... koffertene er på plass allerede og venter bare på å bli fylt.Vi snakkes på min blogg da vennen. Ha en fin hvil etter nattevakten og hils alle dine kjære: Stig, Kaisa, Ronja, mr... klem.Mamma

Skriv en ny kommentar

chicamour

chicamour

27, Molde

Bor på landet med min kjære og våre herlige dyr. Interesserer meg for interiør. Og siden jeg er halvt fransk, ELSKER jeg den franske landstil. Ellers prøver jeg å nyte livet til det fulle. Gjerne fylt med reiser og nye opplevelser. Koselig at du stakk innom :)

Kategorier

Arkiv

hits